West Coast Street Cup 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja gremlin, 3.2.2013.

  1. Metal_Forever

    Metal_Forever 1st gear

    No nyt on pisteet esillä #%&#ele asiat yleensä hoituu ku oikea tiedosto saadaan oikealle henkilölle! ja jatko urputus on muuten sitte kielletty!
     
  2. 383

    383 Gearhead

    Jos noi oli tulokset :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :soosoo: :soosoo: :soosoo: mitä sivulta löytyi niin paljon on paranettavaa
     
  3. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    Noniin tosta saa hienon lisukkeen palkintojenjako-osioon, mut löytyskö vielä ton Vaasan viimisen kisan kaavioita jostain että saan kaikkien lähtöjen ajat näkyville? Muiden kisojen kaaviot/lajittelutulokset oonkin jo onnistunu metsästämään.
     
  4. raceman

    raceman Gearhead

    tuleeko dvd:t ennen joulua?
     
  5. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    Viimisen kisan aikoja ei oo vieläkään näkyny mutta aloin jo tehdä ilman niitä vähän sillä mielellä että joulun kieppeillä pitäis alkaa näkyä tv-ruuduiltakin jo.
     
  6. F-body

    F-body Gearhead

    Ootellaan innolla DVD:n julkaisua ja samalla ihmetellään tulosten saannin vaikeutta. Eikä tää ollut sen enempää kettuilua tai v......a, mutta :eek: .
     
  7. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    Nyt kun lättäsin nuo kaikki yhteen niin huomasin että neljän kisan kaavioistakin tulee jo 1h45min vaikka lähdöt on leikattu mahdollisimman tiiviiksi. Eli kalustoesittelyille ja muulle materiaalille jäis vaan 15-30min tilaa jos pysyy yhdessä dvd:ssä. Eli mietinkin tässä että täytyy varmaan laittaa sisältö kahdelle dvd:lle. Siitä ei kauheesti lisäkustannuksia synny mulle kun ne mahtuu samaan kirjekuoreen. Ekalle dvd:lle porin ja vaasan ekat kisat ja tokalle toiset kisat ois varmaan paras ratkasu. Toinen mahdollinen ratkasu on että yhdelle dvd:lle kaaviolähdöt ja toiselle haastattelut ja satunnaiset lähdöt mut se saattais olla vähän tylsää katsomisen kannalta. Aattelin että vois olla jännempää kun niitä on vähän sekasin niin on vaihtelua.
     
  8. studio57

    studio57 Gearhead

    noihan vois tehä dvd-9:lle eli dual layerille sillon pelittäis yhdelläkin kiekuralla
     
  9. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    Voihan niitä tehdä joo, mut arvaa tuleeko palautuksia ja vihasta postia kun ei pelitäkään jonkun hyvällä vuonna 1999 ostetulla dvd-soittimella? :rotfl:
     
  10. studio57

    studio57 Gearhead

    voi toki olla näinkin mut nykyään mekin monistellaan about puolet noita dvd-9:ja blueray näyttelee jo 10% osuutta
     
  11. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    ...toinen syy on se että satuin jo investoimaan noihin normi-dvd:ihin. :eek: Ei tosiaan mee painon kautta nyt nää kun tuli niin pieni tilausmäärä.
     
  12. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    Nyt on DVD saatu kuulkaas editoitua! Materiaalia on kolme tuntii ja viis minuuttia päälle. Tänä yönä laitan koneen renderöimään ykköslevyä, huomenna polttelen niitä, huomenna yöllä kakkoslevy renderöitymään ja ylihuomenna polttelen niitä. Kirjekuoriin on jo nimet kirjoteltu. Todennäkösesti ei tuu perille jouluks koska jouluruuhka mut siinä lähettyvillä kuitenkin. Sit kunhan ehdin tossa joulun jälkeen niin laitan youtubeen kaikkien nähtäville lopun materiaalin mitä ei saanu mahdutettua dvd:lle. Sitäkin tulee jokunen tunti :rotfl:
     
  13. raceman

    raceman Gearhead

    jaahas posti lappu tuli. pitääpä käydä hakemassa filmi ja laatikko Olutta
     
  14. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Perille tuli ja eka dvd katottu...hyvältä vaikuttaa
     
  15. F-body

    F-body Gearhead

    DVD tuli kanssa haettua postista. Nää työt vaan haittaa taas kerran harrastuksi, et jää katselu huomiselle.
     
  16. ET1121

    ET1121 Gearhead

    Hienolta näyttää, mitä nyt vähän ehdin rekassa vilkaisemaan!!!
     
  17. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    No hyvä että on levyt tulleet perille!
    Parannusehdotuksia otetaan vastaan. Kuvauskalustoa ja kameramiestä tietysti päivitetään joo. Varsinkin jos haastattelua teen niin täytyy saada mikrofoni ehdottomasti haastateltavan lähelle ettei taustamelua tuu niin paljoa. Nyt jäi pari hyvää haastattelua sen vuoksi pois. Tosin nekin tulee youtubeen muun materiaalin lisäksi tässä tammikuun aikana niin saa sieltä käydä sit katselemassa.

    Mut jos on muita ideoita niin ei muuta kun kertomaan. Täytyy miettiä että toteuttaako tota jatkossa vai kuvailenko vaan youtubeen ilman mitään kaaviotietoja sun muita hienouksia. Tietty jos joku ei tykkää youtubea katsoa niin vois myydä myös dvd-versiota ilman hienouksia hintaan vaikkapa 4 euroa + postikulut.
     
  18. veekone

    veekone Gearhead

    Vähän on pakko urputtaa,puuttukohan tosta listasta nimiä vai minkä takia
    mulla on heads-upin kakkos pokaali vaasan viimeisestä kisasta. :eek: :eek:
     

Kerro tästä muillekin!