west coast street cup 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 5670, 17.1.2014.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Oli hieno keli ja ratakin tuntui sen verran hyvältä, että uusi 60 FT ennätys tuli täräytettyä. Tää oli eka kerta West Coastissa ajamassa, mutta ei varmasti vika. Toivottavasti ainakin toiseen Porin kisaan pääsis tänä kesänä tuon Fyyran sarjan lisäksi.

    Tuolla on joitain kuvia, joita tuli aamulla napattua varikolta ja ajokuvia kanssa kun tipuin ekalla kiekalla pois, niin piti siirtyä katsomon puolelle :D .

    Kisaraportti on taas tuossa.

    Olisko muuten kellään BigMonsterBlockin hienon videon lisäksi tallentunut yhtään lähtökuvaa tuosta meidän autosta? Tuntui keulivan normaalia enemmän (Ainakin toisesta pyörästä katottuna)...
    https://www.youtube.com/watch?v=KpRVbCXyxyc
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Hyvä oli video ja en enää ihmettele miks muija luuli että jotain hajos kun pensapumppu ei jaksanu pitää kaasaria täynnä. Viimeinen sata metriä käy ei käy tyyliin ja pauke sen mukainen :rotfl: .
     
  3. F-body

    F-body Gearhead

    Olin seuraamassa kisat tälläkertaa katsomon puolelta pikkusten tekniikkamurheiden takia. Tuli kanssa katseltua 1320 Chevyn keulintaa. Mielestäni vasen etupyörä oli liki 30 senttiä ilmassa ja oikeakin kymmenisen senttiä takakulman raapiessa asfalttia. Hienon näköistä oli mutta tais kammeta oikealle? Hienot oli kisat katsomonkin puolelta pitkästä aikaa. Syksyllä uusin kujein.
    Kyllä taas kelpas katella bigmonsterblockin laadukasta rääk race videota.
     
  4. HeseP

    HeseP Gearhead

  5. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kiitos BigMonsterBlock hienosta videosta, kyllä nousi pulssi vielä viikollakin kun tuota katseli. Toivottavasti nähdään näitä sinulta vielä lisää!
     
  6. 1320

    1320 Gearhead

    Joo, sain sähköpostiin hyvän kuvankin lähtötilanteesta, kiitos siitä, ja kyllä siinä toinen pyörä käväisee aika korkeella. Ratin takanakin melkein säikähti, kun hyökkäsi niin pirteesti liikkeelle. :rotfl:

    Kyllä se tosiaan kampesi vähän oikeelle, mutta ei onneksi kovin pahasti. Jännä juttu tuo käyttäytyminen, kun Motoparkissa viikkoa aikaisemmin täsmälleen samoilla säädöillä molemmat etupyörät vaan pomppasi hieman ilmaan, eikä tuolla tavalla kuin nyt. Saas nähdä, miten tuo käyttäytyy Alastarolla, mutta täytyy sitten säädellä alustaa ja katella mitä se vaikuttaa.
     
  7. triniemi

    triniemi Gearhead

    Pannaas hiukan kisarapsaa vielä kun muistaa hyvin.

    Vetokaluston hiukan arvelutti, siksi päätin lähteä jo perjantaina matkaan ja traileri saatiinkin Nätkinin ohjeiden mukaan kentälle noin klo 22-23. Sitte pakulla yöpaikkaan ja virkeenä kasin jälkeen kentälle. Purkamisessa kävi aika hassun tuntunen homma, Topparin Sami oli poikansa (?) kanssa jeesaamassa. Vedettiin kilpuria vähän taaksepäin jolloin kärry kippaa. Mä istuin kabiinissa jarrupoljin valmiina, mutta mitäv??? vaikka kuinka seisoo jarrulla niin ei stoppaa. Enpä ollu huomannu vetää trailerin käsijarrua kiinni, joten lähti koko kärry liikkeelle, eikä tietysti auta vaikka minä tulipelti lommolla painan jarrua hytissä. No säikähdyksellä selvittiin ja Sami lainas vielä tunkkiakin, joten kiitokset sinne.

    Katsastus oli laaja, mutta asiallinen, tiimikin saapui ysin jälkeen, joten peini lämmityskäyttö renkaanpaineet kohdalleen ja lineuppiin. Aika-ajot otettiin aika verkkaisesti, tosin kolme lähtöä sujui kaikki mallikkaasti. Sitten pienen kaaviotauon jälkeen kisaamaan ja kyllä sitten kisattiinkin, tuossa aikakorttien saapumisajat kännykkään:

    1 round 16:00
    2 round 16:42
    3 round 17:03
    4 round 17:33
    5 round 17:50

    Ekat neljä rundia voitettiin hiukan paremmalla lampulla, oli ekalla kierroksella kyllä lähellä tuplabreikout lähdössä. Finaalissa sitten oli akkukin finaalissa kun oli käytännössä pari tuntia flektit ja vesipumput päällä ilman akunlatausta ja transbreikki temppuili lähtöviivalla. Se ei oikein tykkää alhaisista volteista ja laturikin alkaa lataamaan vasta 1500rpm kieppeillä. Sain kyl sen nopeesti jalkajarrulla kiinni, lisää rundia, breikki uusiks päälle ja piti, mut lähtövalot tuli jo ja finaaliin päivän heikon lamppu. Tiukalle se kyllä silti meni, mutta ansaittu voitto Chevellemiehelle, jonka nimeä en nyt enää muista. Joillakin on kait kilpuriin kaks akkua tota varten, uusi täyteen ladattu vaihdetaan esim. ennen kisaa autoon, ettei voltit putoo liikaa.

    Mahtava fiilis joka tapauksessa monta päivää kisan jälkeenkin, järjettömän tiivis ja tunnelmallinen kisa 30c lämmössä. Ei oo varmaan koskaan kakkospokaali tuntunu noin hyvältä ja tästähän on sitten hyvä parantaa Alavuudella kahden viikon päästä.

    Extrakiitos vielä järjestäjille, kylmää vettä tuotiin lineuppiin, tiedotus pelasi, rata todella hyvä, 60ft kahden satkun sisään molemmilla radoilla koko päivän. Tullaan varmasti uudelleen heinäkuussa!
     
  8. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    meilläkin oli racemanin kanssa ihan hyvä reissu ,lipsahti vahingossa luokkavoitto,että katotaan jos päästäis käymään vielä ajelemassa.

    Heitin siinä ohimennen Nätkinille ,että ottaa seuraavassa palaverissa puheeksi,josko rahapalkinnot sais takaisin westin sarjaan,vaikka sit kilpailijat ei rahapankintoja haluaisikkaan,niin onhan sille rahalle aina jotain käyttöö . Mielestäni kannattais ainakin jonain vuonna kokeilla antaako yhtään lisäarvoa/jatkuvuutta hyvälle toimnnalle,jos raha ei kelpaa eikä tuo mitään lisää ,niin mitäpä sitä sitte jakelemaan.

    Mimmosiin aikoihin trniemi porissa pääsi,kun meni vähän sinun lähdöt ohi ja kiitokset muuten täältäkin järjestäjille.
     
  9. 5670

    5670 Gearhead

    [​IMG]

    -ennakko ilmoittautuminen loppuu 10.6
    -Sunrise Cruisersin jäseniltä ei edelleenkään peritä osallistumismaksua
    -katsastus alkaa klo 8
    -ohjaajakokous 10:45
    -lajittelut klo 11:00 jatkuen klo 14:00-15:00 riippuen kuinka paljon
    lähtöjä saadaan aamupäivän mittaan ajettua
    -matka 1/8 mile
    -luokat heads-up,st-bracket,et-bracket,jr dragster,jr bike sekä mc:et testi lähtöinä.lisäksi Sunrise Cruisersin jäsentenvälinen moottoripyöräluokka ajetaan brackettina normaali kilpailuna muiden luokkien ohessa
    -paikalle saa tulla jo perjantaina,alueella mahdollista yöpyä.sähköjä ei ole ja perjantaina sen syöt mitä tuot eli myyntihässäkät vasta lauantaina
    -ja vaasasta viimevuosina tuttuun tapaan sunnuntai on varapäivä jota toivottavasti ei 7:ttä kertaa peräkkäin tarvitse käyttää.
     
  10. raceman

    raceman Gearhead

    ny kun täytyis suorittaa tuo lisenssi, niin voiko sen suorittaa Alavuden kisassa?
     
  11. Jep onnistuu. Asiaa kyseltynä meidän lisenssi mieheltä niin onnistuu.
    Ilmoittautuessa kerro että ajat lisenssi niin eiköhän se siitä sitten
     
  12. raceman

    raceman Gearhead

    onko Alavudella käytössä varapäivää jos tulee sadepäivä?
     
  13. 5670

    5670 Gearhead

    on jos kuskit niin haluavat.eli siinävaiheessa kun todetaan ettei lauantaina pystytä ajamaan niin pidetään ylimääräinen ohjaajakokous missä asia päätetään.viimeiset 6 kilpailua on ajettu sunnuntaina joten niiltä osin kuljettajien kanta on ollut selvä
     
  14. triniemi

    triniemi Gearhead

    Moro, 9.10 tais olla paras aika, loppuvauhti karvan alle 240. Ihan ok tolle kelille ja lentokenttäsäädöille (=30kg punttia peräkontissa). Ja tosiaan, oli rata hyvässä, tasaisessa kunnossa aamusta iltaan asti.
     
  15. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    oliko DX päivän nopein nelipyöränen.
     
  16. pasleh

    pasleh 3rd gear

    Tarvitseeko autoa katsastaa Alavudella jos on jo katsastettu Porissa?
    Mihin aikaan viimeistään lauantaina pitäis olla paikalla?
     
  17. ET1121

    ET1121 Gearhead

    Joka kisassa on katsastettava turvallisuus ja sääntöjenmukaisuussyistä!!!
     
  18. raceman

    raceman Gearhead

    liimataanko Alavuden rata?
     
  19. Akke

    Akke Gearhead

    Tere kyllä tarkoitus liimata rataa jos ei vesisade tule sotkemaan kuviota.
     
  20. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ei ihan viel olla Alavudella... Mut huomen aamuna ollaan... :) :D Viimeistään...
     

Kerro tästä muillekin!