Westcoast street cup II, Kauhajoki , 14.06.2003

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Käkö, 17.6.2003.

  1. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ensimmäisen,Vaasan,kisat meni vesisateessa, mutta Kauhajoella päästiin asiaan! Aamu kahdeksalta paikalle ja katsastusta odottelemaan.Kisasta muodostui pitkä johtuen vesisateesta,raekuuroista ym.haittaavista tekijöistä.Kiitoksia järjestävälle kerholle pitkästä pinnasta.Pohjanmaalla ei näemmä luovuteta ekan tai tokan tai kolmannen tai neljännenkään sadekuuron jälkeen...
    Tulos: Kieku nappas kolmannen sijan D-ryhmässä ja pokaalin käteen!!! Aika: 14.622 ja 154.95 loppunopeus. Straight Razors sai ensimmäisen palkintosijan kautta aikojen ja Kieku ensimmäisen pokaalin!!! Kiitokset myöskin Vellulle ja muille paikalla oleville kun jaksoitte kannustaa koko kisan ajan.
    Puoli kahdeksalta illalla päästiin todistamaan koko jengillä palkintojen jako tapahtumaa, jossa Kieku pokkaa pokaalin käteen. Hieno homma!!!
     

Kerro tästä muillekin!