Westernin slotit,kaksjako ongelma.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja jukka63, 26.4.2006.

  1. jukka63

    jukka63 1st gear

    Tulipahan ostettua vanteet,joissa on kaks jakoo=soikeet reiät.ei välttämättä fiksuin ostos,mutta alkoholilla oli osuutta asiaan ja halusin ehdottamasti reipaalla off setillä olevat slotit.pultit ei oo mikään ongelma,niitähän lyötyy esim. gorillalta.mutta ns.prikat mitkä tulee pulttien alle,mistäs niitä saa? firma on kuollut?onko kellään muistikuvia mimmoset pitää olla,käviskö gragarin soikee reikäsiin tarkotetut?
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    multa löytyy semmoset prikat,mitkä on pyöreät ja reikä toisessa reunassa,vai pitääkö olla itse prikankin nk urheilukentän mallinen?
     
  3. Jasca

    Jasca 1st gear

    Mul oli aikanaan kans tommoset soikeella pulttireiällä olleet vanteet. Niissä mutskut (ei siis pultit) oli semmoset "holkkimallit" ja sen mutskun alla isohko pyöreä (normaali) prikka, joka sit peitti sen soikeen reiän kokonaisuudessaan. Oisko ollu Westernin valmistamat ne vanteet...

    - Jasca -
     
  4. raunoh

    raunoh 3rd gear

    Tuttavani hankki tuollaiset prikat Seppo Niemensivulta Porista (puh. 02-5387091).
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead


    sama oli mun soikeareikäsissä vanteissa. ei ollut ongelmia..
     
  6. jukka63

    jukka63 1st gear

    kiitoksia hyvistä vinkeistä.loppupeleissähän noi mutteritsydyymit pitää ainoastaan vanteen paikallaan,keskitys tulee muuta kautta.
     
  7. janzamar

    janzamar 1st gear

    Kyselin jo toisaalla,mutta onko jonkun Cortinan kierteet ja pulttienpaksuudet samaa kun Amerikkalaisissa?
    Sillä vaan kun mulla on tuommoisia Euro-Fordiin sopivia muttereita 15 kpl,itte en oikein saa tuumakierrettä Taunukseen menemään.
    Tai meneehän se,mutta ei pysy :) ,tuli vahingossa vuosia sitten Caprilla kokeiltua.. :lol:
     
  8. makke

    makke 1st gear

    Noita soikeita prikkoja tulee nähtyä töissä päivittäin, eli ei ne ole mitään erikoistavaraa. Ja niitä tulis noissa kaksijakoisissa kyllä käyttää holkkimutterin kanssa.
     
  9. janzamar

    janzamar 1st gear

    No,eipä ole enää noitakaan muttereita. :wink:
     
  10. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

Kerro tästä muillekin!