Wheels Pick-Nick Tukholma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja heikkisj, 4.8.2013.

  1. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  2. pommari

    pommari Gearhead

    Joo-o,hieman oli jännitystä puserossa että tapahtuuko sama fiasko kuin viime vuonna mutta nythän sinne pääsi ajamaan suoraan sisälle...osaksi järjestäjien ansiosta ja osaksi sen takia että varsin monet olivat varmasti jättäneet tulematta juurikin viime vuoden takia.

    Paikkahan on hieno mutta joku tässä nyt tökkii,viime kerralla tuli jo mieleen että mitä lie järjestäjien päässä liikkunut jos aikoivat saada kaikki ne pari tuhatta (?) autoa jotka tulivat Barkarbyhyn paikalle,mahtumaan johonkin kartanon pihalle mihin menee se max.400-500 autoa?Jotenkin vaan tuntuu että järjestäjiltä on nyt lähtenyt mopo käsistä pahemman kerran ja joka paikkakunnalle pitäisi saada värkättyä oma Wheels-tapahtuma...
    Nyt ehkä kannattaisi ruveta panostamaan siihen laatuun eikä määrään,aikaisemmin Barkarbyssä sai ihmettelyyn varata koko päivän,nyt meni koko hoito läpi parissa tunnissa.

    Sveavägenin cruisinki oli tapansa mukaan hupaisa,aika rankkaakin kalustoa näkyi mitkä ei olleet paikalla Hågelbyssä.

    Joku nyt saattaa ihmetellä minkä takia pitää täällä itkeä jotain Ruotsin tapahtumaa mutta kyllä siellä näkyi ja kuului suomalaista älämölöä tuon tuostakin.Jokuhan saattaa tehdä päätöksensä lähteä tai olla lähtemättä tällaistenkin kirjoitusten perusteella.

    Tai ehkä minusta on vaan tullut vanha(?) ja kyyninen.
     
  3. starcraft

    starcraft Gearhead

    Mun mielestä on hyvä että Ruotsin tapahtumista löytyy täältä myös tietoa. Wheels nat´s Uumajassa tuli tänä kesänä käytyä ekaa kertaa ja se oli positiivinen yllätys. Paljon kalustoa ja hyvä tunnelma. Nyt kun täältä pääsee laivalla nopeasti Ruotsin puolelle niin kynnys on matala lähteä. Tukholman wheels nat´s on myös tullut harkittua kun siellä juurikin sveavägen cruising samaan aikaan. Voisi olla käymisen arvoinen paikka myös jonain vuonna. Paljon Ruotsin puolella tapahtumia riittää joten saa vielä monet kesät suunnitella mihin päin lähtisi.
     
  4. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

  5. Qjet

    Qjet 1st gear

    Wheels Nat's Norr Uumajassa onkin tyyliltään sellainen tapahtuma kuin mitä Wheels Nat's Tukholmassa aiemmin oli Barkarbyn aikaan:paljon erilaisia ajoneuvoja näppärästi katseltavissa yhdellä suurella alueella. Hågelbyparken pirstoo "parkkipaikat" sellaisiin osiin, ettei kauimmaisiin ehdi tai muuten tule lähdettyä katselemaan .Alue muuten on idyllinen vanhoine rakennuksineen ja toimintoineen. Ei vain sovi tuon kokoisen tapahtuman pitopaikaksi.Seuraavaksi Arlandaan ?
     
  6. Qjet

    Qjet 1st gear

  7. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    "Vi kommer i år inta Solvalla och fylla arenan med riktiga hästkrafter."
    Solvallassa on aina paljon Suomalaisia,erikoista että ovatten useimmin pukeutuneet: miehet teryleeni housuin & naiset kansallispuvuin..:)
     
  8. lollipopchevy

    lollipopchevy Gearhead

    Hiphei ja kohti Solvallaa :)
     

Kerro tästä muillekin!