whitewall irto versiona?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja inva, 31.7.2012.

  1. inva

    inva 3rd gear

    onko kellään kokemuksia irrallisista valkosivu lärpäkkeistä renkaissa? esim http://www.hotcars.net/pdf/pyorat.pdf <- tuolta löytyvistä? kannattaako edes harkita vai säästänkö nekin rahat ja ostan joskus monen vuoden päästä sitten kunnolliset nakit alle?

    kun en välttämättä melkein sataa euroa halua käyttää semmoisiin lärpäkkeisiin mitä sitten nitisee ja läpsyttää kokoajan? :-?
     
  2. daimleri

    daimleri Gearhead

    on

    oli joskus aikoinaan 13" tai 14" renkaissa, uusina oli ihan ok mutta kun hieman tuli ikää (eikä edes kauheesti kilsoja, varmaan alle 5 tkm) niin niistä kuului ajaessa sellainen ikävä vinkuna/ujellus tms. rengaspaineet yms kaikki oli ok, silti moinen ininä vaan kuului, katosi kun irtovalkosivut poistettiin.

    läpsytystä niistä ei koskaan kuulunut.

    oli ne silti "hienot".
     
  3. kotr

    kotr 3rd gear

    Muutamalla tutulla on ollu irtosivuja...mahotonta silikonin kans ruutamista,ettei kitise,tahtoo syödä renkaan sivua,repsottaa..muuten ihan jees kuulema :D itte tilasin englannista maalia ja pensselöin valkosivut..näyttää patinoituvan(kellastuvan)aika joutuin.
     
  4. amalia

    amalia 1st gear

    Ensimmäiset asensin kesällä -91. Möin vanne/rengas setin kaverille ja pyörivät edelleen, tosin aika hauraaks on menneet.
    Omassa kulkimessa suht uus sarja, kitiseehän ne hieman mut ei oo haitannu. Wegun tuotteita molemmat sarjat.
    Tuota renkaan sivun kulumista en oo huomannu, ennemmin pyrkii teksti kulumaan valkosivuun..
     
  5. inva

    inva 3rd gear

    tuosta renkaan kulumisesta paljon kuullut että olisi ongelma mutta itse totesin että kun ei tuolla mun autolla nyt niin levottomia määriä ajella ja varmaan joutuu kuitenkin uusimaan koko rengas varustuksen nyt tässä muutaman vuoden sisälle niin voisi väliaikaseksi ottaa.

    onko asennus ihan ammattimiehelle jätettävä vai saakohan ne ite kammettua sinne väliin jotenkin?
     
  6. DD6

    DD6 Gearhead

    Kuplassa pelasivat ihan mukavasti, eivät kitisseet, mutta autohan ei paina yhtään mitään.
    Se painetaan paikalleen samalla, kun kumi kammetaan vanteelle, ts. tarttee normaalit rengastyöt.

    Wegun tekeleet, juurikin Hot Carsista aikanaan hommasin.
     
  7. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Mulloli Ramblerissa HotCars tuotteet ja toimivat ok. Silikonivoitelu tasaisin väliajoin piti hiljaisina seuraavaan sateeseen asti..renkaat oli c luokitellut eli suht kovakylkiset.
    Toista sarjaa kokeilin Buickissa muutama vuosi sitten kun kaveri niitä Jenkeistä kiikutti. Jotenkin paljo paremman ja elastisemman tuntuiset kuin nuo Hot Cars tuotteet mutta lopputulos oli paljon huonompi eli eivät iloa tuoneet. Kokeilin liimatakin ensin valkealla sikalla ja lopulta sukelluspukuliimalla jolla kestikin siististi paikoillaan jopa puol tuntia.Sen jälkeen liima irtosi ja valkosivu pullistui eri tahdissa kumin kanssa.Syytä spekuloitiin ja todettiin renkaan sivuprofiilin olevan liian matala(75 sarjaa) ja rengaspaineen liian pieni(2,8bar).. No eikun kumit rengasliikkeeseen irtosivun irrotukseen(eivät riemuinneet muuten niitä asentaessa,asemointi oli työlästä) ja joku onnellinen vielä osti ne rompetorilla...opastin kyl ostajaa kokemuksieni mukaan...
    Varmaan rättirenkaissa nuo toimisi parhaiten tms. kova ja korkeakylkisessä kumeissa. Itselle hommasin ensin oikeat 4" ja nyt varastossa jemmassa 3" valkosivurenkaat.. oppirahat on maksettu
     
  8. inva

    inva 3rd gear

    joo, omasta ainakin pullistelee renkaat tuolta alapuolelta. varmaan pitäisi ilmat vaihtaa renkaista kun ne alkaa kerääntymään sinne alapuolelle ja sen takia pullistaa :rotfl: ehkä sitten kun ostaa uudet nakit niin ettis jostain nuo "aidot" whitewall renkaat. en nyt viitti tähän finanssi kriisiin alkaa käyttää hirveesti rahaa tuollaiseen kokeiluun kun ei kuitenkaan ite pysty laittamaan paikalleen niin.
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Mulla oli edellisessä 53:ssa ja en tykännyt. Paikallaan ollessa näytti suht hyvältä eikä kovin paljon irvistellyt. Mutta hiljaisessakin vauhdissa piti narinaa, typerää cruisailla kun aina kuului se narina. Renkaiden sivut kului hieman. Myöhemmin irtovalkosivujen reunat alkoi repsottaa, ehkä venyi ajan myötä. Yksi kokeilu riitti noiden kanssa, ei tarvi enää hankkia. En kyllä oikein suosittelekaan, mut voihan niitä kokeilla jos nämä tiedossa olevat puutteet ei haittaa.
     

Kerro tästä muillekin!