Woodyt?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja impala1968, 10.3.2006.

  1. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Olisikohan noita tullut muutama maahan Olympialaisten kunniaksi?? Harvinaisia pelejä tosiaankin ovat, täällä on näkynyt tapahtumissa oikein siisti puukyljetön oranssi -53 ja siinäpä ne bongaukset sitten ovatkin. Onko muuten Suomessa tosiaan tuollainen liikenteessäkin?
     
  2. Geebe

    Geebe Gearhead

    Mikäs huhu se aikoinaan oli noin 10 v sitten kun thaimaalaistunut suomalaissukeltaja kaupitteli stadissa autohallissa säilöttyä 50-51 sämpylä-mercury 2d stw oisko ollut woodie vai joku aitoluonnon keinomateriaali woodie. Ilmeisen hyvin säilynyt projekti. Menikö sitten Kauklahden kautta eteenpäin ? Missä nykyisin ?
     
  3. Lexa

    Lexa 1st gear

    Juu, tuo olympia passaiskin hyvin.

    Tuo yksi mitä epäilen olevan liikenteessä, niin oli jollain foorumilla juttua, että olisi jossain etelässä...mutta kun en enää muista :oops: Saatto kyllä olla projektikin? Olikohan Hyvinkäällä...prkle ku on harva pää :eek:
    Kai täällä joku tietää...
     
  4. mercman

    mercman Gearhead

    Chevy tuolla romukasan alla on sama joka -84 oli siellä pellolla tynnyrien päällä, sensijaan toi lexan broidin merc-52 ei ole sama auto kuvista päätellen
    kuin se rahkosen auto,ellei ole sitten maalailtu viime aikoina...Esko muistaakseni puhui että oli hakenut sen kuusamosta....
     
  5. merc

    merc Gearhead

    .

    Tuo yksi mitä epäilen olevan liikenteessä, niin oli jollain foorumilla juttua, että olisi jossain etelässä...mutta kun en enää muista :oops: Saatto kyllä olla projektikin? Olikohan Hyvinkäällä...prkle ku on harva pää :eek:
    Kai täällä joku tietää...[/quote]
    Hyvinkäällä on ainakin yksi projektina joka on ollut jossain vaiheessa morrise autossa.
     
  6. kustumize

    kustumize 1st gear

    Erään mobilistin mukaan 50 Ford Puukylkiä olisi tuotu 4 kpl Diplomaattiautoiksi Suomeen. Mene ja tiedä pitääkö moinen paikkansa!

    -kaitsu-
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  8. Sepi

    Sepi Gearhead

    Miten läheltä Oulua? Itse olen kuullut puheita Kainuussa olevasta suomiwoodysta, tosin en muista oliko se Mercury vai Ford...
     
  9. E.P.

    E.P. 1st gear

  10. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Toi Jaanan farmi on hieno!!!
     
  11. E.P.

    E.P. 1st gear

    Joskus pyöriny Hämeenlinnassa, vaan missä on nykysin?:

    Chrysler

    1948
     
  12. Lexa

    Lexa 1st gear

    Nämä oli muistaakseni Limingassa tai Kempeleessä...kuitenkin aivan Oulun vieressä.
     
  13. Luigi

    Luigi Gearhead

    Tuo -48 avo Chrysler on kaverin tallissa hyvissä käsissä,melkein valmiina.
     
  14. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Hienoa!!!
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Nostetaanpa tämäki osio taas framtsulle. Tuossa aattelin ihan tosissaan jos tohon falconiin alkas sommittelemaan puukylkiä. Siis väliosat ootraisin ja reunukset tekasis ihan höylätavarasta. Näyttäs olevan noissa joissaki aussi ja argentiinan tapahtumissa olevan x falcon farmeissa ihan tolkusta puusta tehtyjä tapauksia. Ettei vaan olis ihan tehdastekosia :rotfl: Taitaavat käsineillään väsätä...Jenkkimalleissahan ne on niitä muovilistoja.
     
  16. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Hyvä! :D
    Oli jo päässy unholaan tämäkin hieno aihe.
    Olen myös joskus miettiny miltä näyttäis tuollainen 80-luvun piilofarkku kun kylkeen laminois ihan ehtaa mahonkiviilua ja reunoille jotain listaa, oikeeta puuta tottakai! Paksu kiiltävä lakka päälle ja on tö road.. :lol:
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Eikös sellanen vihree piilofarkku suomessa olekin josson ihan ehdasta tavarasta tehdyt puukyljet. Ettei olis jopa fenderitkin ollu? :eek: Tollaseen kantikkaaseen laitteeseen olis suht simppeli vääntää lankut. Tuossa mun foortissa on pahimmoilleen joka suuntaan muotoja kyljissä. Onneks on jyrsimiin puuntyöstö teriä joista valita sopiva kouru.
     
  18. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  19. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

  20. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

Kerro tästä muillekin!