WTF??! Ratti kääntyy itsestään, Dodge Ram 250

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Timmo, 15.9.2005.

  1. Timmo

    Timmo 1st gear

    Jos auton täräyttää käyntiin niin muutaman sekunnin kuluttua ratti alkaa kääntymään (ja pyörät toki mukana) itsestään oikealle. Ja tämä menee ihan ääriasentoon asti riippumatta auton asennosta tai paikasta. Samaten ajossa oikealle käännettäessä ohjaus ei palauta keskelle vaan ratti lähtee pyörimään oikealle ja saa voimalla sitten kammeta takaisin. Hauskuutta lisää vielä se, että tätä ei tapahdu joka kerta vaan satunnaisesti.

    Merkittäviä välyksiä ei löytynyt. Kallistuksenvakaajan tapit ovat hieman kuluneet, samoin iskarit ovat melko lopussa. Yhdessä raidetangonpäässä on aavistus väljää. Mutta ei kai ko. puutteet näin radikaalia aiheuta?

    Onkohan tehostimessa jotain outoa tekeillä? Ram Van -85 on peli. Onko kenellekkään edes tullut tämmöistä vastaan missään?
     
  2. rocketman

    rocketman Gearhead

    yhdessä 67 chryslerissä oli sama vika... vuosia sitten... ratkaisu oli simpukan päällä olevaa luistia säädettiin... joku mopariguru jatkanee yksityiskohdista...


    edit: kirotusvihe
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest



    Tehostinongelma... Jotain vikaa simpukassa..
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    73 newportti teki aikoinaan samaa,vika oli muistaakseni simpukassa
     
  5. Timmo

    Timmo 1st gear

    Eli auto pukeille ja käyntiin ja paukuttamaan? Sitten kun on keskellä niin tehostin keskittää renkaat?
     

Kerro tästä muillekin!