X-treme Car Show 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 15.4.2012.

 1. Kalikali

  Kalikali Gearhead

  Ensi reissu X-Treme -näyttelyyn ja kaluston suhteen kyllä ihan ykkönen.
  Huomaa, että myös suomalaisten kaluston laatutaso on kehittynyt ihan huippuunsa.
   
 2. SK

  SK Gearhead

  Erittäin hyvä näyttely, jossa oli autoja paljon enemmän kuin olin odottanut. Käytössä on samat hallit kuin ACS:sä, ja samalla perusperiatteella: amerikkalaiset isossa, eurot ja japanilaiset toisessa hallissa. Muutama huomio:

  1) Nyt ei tarvinnut harmitella siipi-mopareiden puuttumista. Salon autojen lisäksi mm. 2 Power-voittajaa (59 Fireflite ja 58 Windsor) + lähes yhtä hieno 60 Windsor. Ja nämä kaikki siis avoja! Eikä sen kotimaisen 300C coupen kunnostakaan hirveästi nipottamista löydy. Myös hienoja muskeleita, rodeja ja kustomeita oli runsasti.

  2) Esa Salon autot: Salolla on ollut kyllä pelti- ja maalaushommat hallussa. Autot ovat viettäneet ymmärtääkseni 25 vuotta kylmässä hallissa, mutta kukkaa tai tai muuta pakkelinhalkeilua ei kyljistä löytynyt. Ei, vaikka nämä on tehty joko neliovisista (60 Adventurer ja Phoenix) tai huonosta aidosta (57 Diplomat).

  3) Autojen Catwalkit olivat mainio keksintö. Myös Chevyn vastaava show oli hieno (vaikka siinä toki yritetäänkin luoda mielikuvaa, että nämä korealaiset autot olivat suoraa jatkumoa vaikka 57 Bel Airille tai 67 Camarolle).

  Ainoa miinus liittyy paikalla eilen olleen porukan määrään: meitä oli huolestuttavan vähän, vaikka sateinen päivä oli kuin luotu sisälläoloa varten. Toivottavasti tänään on ruuhkaisempaa.
   
 3. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Mikä se sitten oli? Kerro nyt meille maallikoillekin... Entäs mikä vessa tämä on?
  http://moparman.kuvat.fi/#/kuvat/2012/M ... G_6182.jpg
   
 4. iak

  iak 3rd gear

  8) Kannatti käydä.Mm.catwalkki ja Kranz challenge olivat hienoja uusia kokemuksia. :D Paljon hienoa nähtävää.
   
 5. ata

  ata Gearhead

  No se "pääosassa" ollut Chevy Volt ei ole kyllä edes korealainen vaan amerikkalainen.
  Toisaalta ne muutkin mallit, jotka tänne tuodaan vissiin Koreasta, niitä tehdään myös USA:ssa ja samat mallit muodostavat Chevyn malliston myös USA:ssa tänä päivänä, eli siinä mielessä ne kyllä ovat suoraa jatkumoa, se vain ihmetytti kun uusi Camaro ei ollut mukana catwalkissa, vaikka niitä oli kaksin kappaleinkin esillä Chevyn uusien autojen osastolla näyttelyssä. Kyllä se uusi Camaro aika selvää jatkumoa on sille 67 Camarolle ja uusi näyttelyssä esitelty Malibu taas sille Bel Airille, vaikka teknisesti pohjautuukin Opel Insigniaan (niinkuin Buick Regal ja LaCrossekin GM:n USA:n mallistossa)

  No se siitä, mutta se catwalk-show oli kyllä erittäin näyttävä tanssiesityksineen ja klassikkoautoineen. En ole Suomessa nähnyt mitään vastaavaa koskaan autonäyttelyssä, ulkomailla kyllä.

  Esa Salon autot olivat kyllä sellainen nostalgiapläjäys nähdä livenä, kun ne ovat viettäneet kuvina varmaan hyvin monen muunkin huoneiden seinillä aikoinaan V8:n keskiaukeamakuvien takia... samaten muut ne historian siipien autot, ruotsalainen flakemaalattu 55 Chevy joka ollut aikoinaan ruotsalaisissa lehdissä, vanhat V8 kansikuva-autot jne. Mindblowing stuff.. :) Ja hienoa nähdä tuollaisia. Moparinurkkakin oli muutenkin erittäin komeaa nähtävää, samaten kuin hallin toisessa laidassa ollut Chevy-painotteinen alue. Näyttely olisi pitänyt olla vain pidempään auki eilen... kun tosiaan aika loppui kesken ainakin minulta... :D
   
 6. debner

  debner 3rd gear

 7. Hatman

  Hatman Gearhead

  Kyllä oli ehdottomasti paras ja laadukkain näyttely, jossa olen käynyt.
  Suuri kiitos järjestäjille sekä hatun nosto kaikille autojen rakentajille.

  Kyllä rakentamisen laatu on noussut huippuunsa viimeisten vuosien aikana. Nyt ei tiennyt viimeistelytasosta onko kotimaista vai ulkomaista työtä.

  Uusi kokemus oli siinä, että luulin nähneeni jo kaikki autot ja ajattelin mennä kaljalle, vaan löytyikin vielä todella hienoja autoja. Tämä tapahtui moneen otteeseen päivän aikana. Toisin sanoen, upeita autoja oli häkellyttävä määrä.

  Autojen esillepanoon oli käytetty huomiota ja valaisuun.
  Kuvia oli helppo ottaa.

  On uskomatonta, että kahdesta tämän vuoden näyttelystä, jotka järjestetään samassa hallissa, saadaan niin laadullisesti ja esillepanoltaan toisistaan poikkeavat. Tämä kyllä pesi American Car Show:n 6-0.


  Muistikortti tuli täyteen, mutta vajaa 300 kuvaa tuli otettua.
  Valitettavasti kaikki ei tullut kuvattua. :wink:
  Täältä löytyy kuvat:
  http://community.webshots.com/user/kameramies
   
 8. Haikara

  Haikara 1st gear

  Hieno näyttely, hienot autot esillä. Kyllä kelpaa tällaista näyttelyä katsastaa.
   
 9. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  näyttää joltain puuhalappuselta avaruussukkulalta
  vaik ei toi linkki ainakaan mulla toimi, pelkkä valkonen sivu.
   
 10. unknown

  unknown 3rd gear

  X-treme shown valkoinen auto on lasikuitureplika.

  Tuo linkin musta auto on aito alumiinikorinen Lamborghini.
   
 11. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Upea näyttely, mahtavia autoja, hienoa ohjelmaa, hyvä show!
   
 12. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Todella mahtava Kustom osasto on ollut esillä! Hienoa on myös niiden esille tuonti tapa joka muistuttaa yhtä vanhaa kustom näyttelyä jenkeiestä vuosikymmeniä sitten
   
 13. sami-v

  sami-v 1st gear

  Minulta taas akku loppui kesken. Yli 500 kuvaa räpsin. Tosin osa piti poistaa huonon laadun takia
   
 14. 496SS

  496SS 3rd gear

  Itse en päässyt paikalle, joten kiitos kaikille kuvia ottaneille.

  Ja eikö prätkäpuolella ollut tällä kertaa yhtään niitä rumasti maalattuja Hayabusia? Johan nyt.
   
 15. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

 16. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Komiata kalustoa jälleen, alusta asti kierrellyt x-treme car show:t ja alku-ajoista on muuttunut huimasti. Viime vuosi jo todisti että tulee monta kertaa parempi show kuin American Car Show, siis jos hesan näyttelyihin verrataan.

  Edelleen ihmettelen että koskahan se ACC nostaa tasoaan, kun pian käy niin että porukkaa keskittää hesan näyttelyn syksylle...
  Itse ainakin mietin tätä vaihtoehtoa kovasti.'

  Parkkimaksut on ainut huono tuolla, rupee oleen suht rahastusta 7€... Mut, mun mielipide...
   
 17. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Tuli jannujen kaa käytyä enkä voi moittia, oli upeita mopareita ja tietysti muitakin, lisäks komeeta kateltavaa ku ruottalaiset pani vehkeet tulille ja lähti jonossa ajeleen jo tossa neljän korvilla, kelikin parani hienoksi jne. hyvä näyttely.
   
 18. S.A

  S.A 1st gear

  No Unknown:n tuola jo sanoikin, replika.
  Ilmeisesti Mirage rakennusrajan lisenssillä tehty "aidosta" rungosta ja sen sellasta. Chevyn 350:nen pellin alla.
  Se siitä siis. ISO PETTYMYS.

  Kontrasti on aika huikea kun vertasin näkemääni ja kuvaamaani Sipoossa nähtyyn linkissä olevaan aitoon Countach:iin. Se ero oli oikeastaan nyt noita messun kuvia katsoessani aivan mielettömän iso.

  Tosiaan iso pettymys juuri sen takia kun luvattiin aitoja harvinaisuuksia, kuvassa Miuran moottoria ja sen sellasta. Ja sitten saadaan rakennusarja Lamborghini yhdessä 50 000kpl tehtyn Gallardon kanssa.
  No huvinsa kullakin.

  Onneksi sielä oli sentään Alvis vuodelta 1937 sekä aito Testarossa. Vähän edes lohtua.
   
 19. starcraft

  starcraft Gearhead

  Tulipa käytyä ensimmäistä kertaa extreme car showssa ja oli kyllä todella paljon nähtävää! Aivan huippu näyttely. Lopuksi jo aivan sokaistui kun jokapuolella oli toinen toista näyttävämpiä autoja. Hienoa kalustoa oli joka lähtöön ja makuun. Omaan makuun parhaiten sopivia 40-50 luvun autojakin oli tosi mukavasti esillä jotka tahtoo välillä olla näissä suomen näyttelyissä vähemmistönä. Kolmatta kertaa olin tälle kesää krantz challengea katsomassa ja jokaisessa on voitto mennyt oman kylän pojalle... Muuten tosi mukava show mutta osallistujien ei sovi ottaa kilpailua liian tosissaan.

  Väkeä oli ihmeen vähän. Missään vaiheessa ei ollut ruuhkia. Toivottavasti järjestäjät pääsee omilleen. Ehdottomasti käymisen arvoinen näyttely. 5,5 tuntia oli aikaa kiertää ennen junan lähtöä ja meinasi aika loppua kesken. Ei ole ennen messukeskuksessa noin käynyt.

  Ainiin niitä kuviakin tuli otettua:

  http://public.fotki.com/starcraft/nytte ... r-show-he/
   
 20. firesweep

  firesweep Gearhead

  Näyttely oli omasta mielestäni loistava.Hyvin mahtui lauantaina kierrellä.Viimme vuodesta jäin kaipaamaan jonkinlaista live musaa.
   

Kerro tästä muillekin!