XJ Cherokeen kuskinpenkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja kimlahti, 11.6.2007.

  1. kimlahti

    kimlahti 3rd gear

    Tere,

    Nyt on ruvennut kuskin penkin tienoilta heitoissa kuulumaan rutinaa. Onko tuossa penkissä jokin yleinen paikka josta se hajoaa? :odroll: Pikaisella tarkistuksella lattia näytti pysyvän paikoillaan kun jakkaraa ravisteli. 8)

    -Kimmo-
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Joo. On tyyppivika.
    Istuinosan vaahtomuovi on valettu peltiseen pohja kuoreen. Se on tavallaan kuin "simpukan kuori"

    Itse tuli aikoinaan hitsailtua ja vuoroin sammuteltua.

    Vinkki: Poista verhoilu ennen hitsausta.
    Istuinosan saa helposti muutamalla ruuvilla irti.
     
  3. kimlahti

    kimlahti 3rd gear

    Pitääpä iltasella purkaa penkki ja korjata se. Kiitokset vinkistä. :)

    -Kimmo-
     
  4. kimlahti

    kimlahti 3rd gear

    Tulipahan käytettyä se perssimpukka poies. Näytti varsin ehjältä :D mutta ronkse näytti tulevan niistä eestaas liikkuvista kiskoista. :-? Ihan taka-asentoon peruuttamalla jakkara vaikenee. Liekkö ovat kuluneet piloille vai pystyykö niitä kirimään?

    -Kimmo-
     
  5. Isäntä77

    Isäntä77 3rd gear

    Penkki korjattu

    Meillä repes siitä penkistä alta se lattarauta,josta takimmaiset pultit menöö läpi. Mielestäni kannattaa ottaa koko roska laattiasta irti,kun ryhtyy sepittämään. Samalla saa sitten putsatua ja rasvattua kaiken tarpeellisen siitä siirtomekanismistä. Ainaki tuo sähkömalli lienee paikallaan huoltaa eres kerran auton historiassa. :rotfl:
     
  6. Hai

    Hai Double Gearhead

    Mekanismeja ei meidän läskiperseet ole saanut rikki. Eli ei ole kokemusta niistä.
    Muistan, että yksin ajellessa (huonommalla tiellä) tyhjä matkustajan penkki otti aina oman shown. Helisi. Tuli vaan tungettua karttakirjaa tiukemmin penkin ja konsolin väliin. :)
     

Kerro tästä muillekin!