Yamaha XJ 750

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Driver81, 21.5.2007.

  1. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Otsikon mukainen mopo tuli hankittua(vm. -84). Pitänee hieman opiskella niin ajattelin hankkia Haynesin kirjan. Onko ok, vai löytyykö parempaa julkaisua? Ja sitten toisaalta olisin kiinnostunut ostamaan opusta jos joltain sattuu löytymään.
     
  2. Tumi

    Tumi 3rd gear

    No jos minulta kysyt niin Haynes on aika paljon parempi kuin Chilton tai Clymer. Uudemmat Haynesit on kuulemma menneet vähän ylimalkaiseen suuntaan, mutta nuo 80- luvun opukset on tuttua turvallista tavaraa. Kaikkein parhaita mielestäni on tehtaitten omat manuaalit, mutta saatavuus vanhempaan pyörään voi olla hankalaa - jos ei ahkera Googletus tuota jotain sopivaa linkkiä..
     
  3. m3.hanninen

    m3.hanninen 1st gear

    clymerin kirjan ostin omaani(vt500c),hätäpäissäni,ja petyin.Kolmasosa tekstistä on kaikenmaailman amerikkalaisten hysteeristä varottelua siitä sun tästä,ja kuvat todella huonolaatuisia.jos vaan mistään löydät haynesin kirjan,niin ota se!!
    t-marko
     
  4. Jexa

    Jexa 1st gear

    Näin on näreet, voiko tohon muuta sanoa.
     
  5. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Todellisiin huoltokohteisiin ne ei jaksa paneutua, mutta aina niissä saaterin oppaissa tehdään moottoriremppa semmoseen koneeseen jota ei saa millään rikki! On se tietty tyhjää parempi. Vähän pääsee jyvälle kiristysmomenteista ja muusta. Ja ymmärtää sen kun opas tehty mallin ilmestyessä markkinoille. Eihän ne voi silloin tietää että koneet kestää joissain malleissa melkein mitä vain ja ikuisuuden...
     
  6. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Haynesia olisi tarjolla vaan ulkomailla ja minulla rassukalla kun ei ole visaa. Joo ei tuohon koneesen koneremontti malli kovinkaan hyödyllinen taida olla. Jos en väärin ole käsittänyt niin kysessä ei mikään tapaleipuri ole. Nooh talvi tais ajaa niskaan ja aikaa on ja toisaalta kesken kauden mitään olisi tehnytkään. Oikeastaan ainut mitä mielessä tehdä niin purkaa perä ja tarkistaan sen kunto ja uusia tiivisteen kun kusoo hieman. Vaan eikös tuo onnistune kun purkaa ensin ja miettii sitten miten sen kasaa.
     
  7. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Kurkkaas oisko tuolla asiaan sopivaa manuaalia, ehkä noista jammun 600-kuutioisista vois löytyä samanlaista tekniikkaa, kun just tuon mallin manuskaa siellä ei näyttänny olevan. Ne on pdf-tiedostoja jotka saa ladata itelle...
     

Kerro tästä muillekin!