Yamaha xj 900

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Driver81, 17.10.2006.

  1. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Tälläinen olisi tarjolla kohtuu älykkääseen hintaan. Onko millaisia tyyppivikoja? Koneen kesto yms. Millaisia kilometrejä vehkeellä kehtaa ajaa yhtä mittaan jos vaikka reissuun lähtisi joskus. Omasta perseestähän se on kiinni suurimmaksi osaksi, mutta melu / ajoasento? Kooklaamalla löytyi jonkin verran tarinaa vaan ei tarpeeksi. Vakuutus oli Pohjolan laskurilla noin. 490€ / vuosi. (ilman boonuksia) Pitääkö lähellekkään paikkaansa vai onko miina odotettavissa?
     
  2. poku

    poku 1st gear

    xj on yksi maailman vahvimmistä pyöristä.
     
  3. pässi

    pässi 3rd gear

    itselläni on ollut moinen joskus, ajoin sillä kaidetta viistäen, joten hyvin kulkee...tiettyyn rajaan asti. Jos on halpa, osta, jos ei, älä osta. Simple as that...
     

Kerro tästä muillekin!