Yazaki kierroslukumittari ketju

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Ratrod34, 5.5.2021.

 1. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  -70 ja -80 lukujen yleisin kierroslukumittari ehkä ? mulla näitä nyt kolme kpl ja kaikissa erilainen piirilevy, tai siis tätä ekaa kromi kehyksistä en raaskinut avata kun täysin koskematon, mutta sylinteriluvun valinta ruuvin sijainti ja malli paljasti sen täysin erilaiseksi kuin kaksi seuraavaa.
  https://aijaa.com/yphjAt

  Toinen mittari poikkeaakin kahdesta muusta siinä et ton kolmio kuvion perässä lukee Yazaki kun kahdessa muussa ei lue ja lisöksi löytyy sylinteriluvut 2, 4, 6 ja 8 jotka valitaan erilaista ruuvia kääntämällä kuin yllä olevassa, lisäksi tämä on toteutettu vain yhdellä transistorilla.
  https://aijaa.com/IfBV9Z

  Kolmas versio onkin taas naamataulussa ilman Yazaki tekstiä, mutta sisältä piirilevystä löytyy teksti kauniilla kauno fontilla, tässä lisäksi erikoista sylinteriluku valitaan jumpperilla kolmen kierretangon avulla 4 ja 6 sekä tämä on toteutettu 4 transistorilla.
  https://aijaa.com/EMxxyY

  Löytyykös täältä porukoilta vielä erilaisia malleja Yazakin toteutuksesta ?
   
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Tuollainen oli vielä muutama vuosi takaperin

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!