Yksityistilaisuus/yleisötilaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 15.5.2015.

 1. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Kertokaas joku (varmaa tietoa ei essonbaarin juttuja) missä menee tilaisuuksien "raja" . Vaikuttaa aikas saakelin paljon tapahtumien järjestämiseen.
  Tulee kaikkia järkkäri tarvetta ja alkoholin nauttimis kieltoja jne.
   
 2. ari2004

  ari2004 Gearhead

 3. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  En ota missään tapauksessa aukomisena sillä juuri tänään sain poliisilta luvat käteen missä meidän kutsu-/yksityistilaisuus oli käännetty yleisötilaisuudeksi. Tästä sitten seurasi järkkäripakko jne.... No järkkärit löytyy mutta se muu asioiden hankaloituminen..... Ilmeisesti kyseinen poliisi oli niitä jotka osaa kirjoittaa ei lukea.
   
 4. SpW66

  SpW66 Gearhead

 5. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Toi oli aika selventävä juttu. Siinä on näköjään jätetty viranomaisille porsaanreikiä tehdä mitä haluavat.....
  Pitää varmaan tehdä valitus päätöksestä.
   
 6. M

  M Gearhead

  Mielenkiintoista. Kun kyseessä on hengellinen tilaisuus, ei tarvitse ilmoittaa. Räsäsen myöntämä erivapaus :) Toisaalta voihan sitä oman uskontokunnan tai lahkon laittaa pystyyn.
   
 7. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Saakahan sitten kun on perustanut hengellisen lahkon ottaa ehtoolla viiniä........
   
 8. timppa50

  timppa50 2nd gear

  Kun on valmiina, v-8 lhko, niin ei kun
  kokoontumaan seuroihin kuuntelemaan
  tupla pöntöistä kuuluvaa pöpinää,mutta
  varokaa että ei tapahdu Yli-Vainioita
  ....pako katku voi olla hetkellisesti
  kaaduttavan hyvää..
   
 9. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Älä sinä moiti Yli-Vainiota :soosoo: Asui aikoinaan tossa parin kilometrin päässä :odroll: :odroll: . Joo se oli lekenda eläissään. No hieman od:ta juttuun niin saadaan lisää keskustelua.
  Onks muilla mitään tietoa alkuperäiseen ongelmaani. Esim millä oikeudella virkamies voi määritellä jo kahdeksan vuotta toimineen tapahtuman yht`äkkiä ongelmalliseksi? KOSKAAN ei ole ollut mitään ongelmia ja eka vuonna kun oltiin nykyisessä paikassa niin poliisit kävi moikkaamassa meitä ja tuumas että tänne olis mukava jäädä viettämään viikonloppua kun on hieno tunnelma. Olin silloinkon tehnyt poliisille ilmoituksen tapahtumasta ja papereita ei edes haluttu. Viime vuonna kun soitin tapahtumasta tuumasivat että kyllä te homman hoidatte hienosti. Nyt sitten kielletään kaikki.............
   
 10. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  Tää on Suomessa ihan yleinen ongelma aika monessakin asioinnin yhteydessä, on lukemattomia instansseja joissa yksittäisen asiaa hoitavan työntekijän/virkamiehen henkilökohtainen sen hetkinen mielipide ja harkinta kyseessä olevasta ihmisestä ratkaisee asian, ei niinkään kylmät faktat.
   
 11. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Jossain oli juttua, et on todella hyödyllistä kuulua lupaviranomaisen facebook ryhmään

  Siellä kun on aamulla viestinä "kiva yö, ei tullut nukuttua :wink: "

  Niin voi olla et kehnompikin hakemus menee läpi, sit kun lukee "akka per*le lähti taas sinne 'seuroihin'"

  Niin voi olla, ettei kannata hakea tapahtumalle lupaa
  Tää tosin oli hieman rypistelyä kun on jo housuissa :oops:  Toisaalta pitäis olla sellainen et hakemuksia pitäis direktiivien mukaan käsitellä kahtena ei peräkkäisenä päivänä, niin ei vaikuttaisi sen hetkinen mieliala
   
 12. umpio

  umpio 3rd gear

  Jos et peri pääsymaksua, ja tilaisuuteen on pääsy vain erikseen kutsutuilla, niin ei tarvitse mitään lupia; menee yksityistilaisuutena. Jotain voi jopa tarjotakin niin halutessaan. Raha on aika hyvä kriteeri; jos otat maksun jostain, niin lupamelko varmasti vaaditaan. Jos taas tarjoat ihmisille jotain, niin luvatta aika hyvin voi toimia. Kukaanhan ei voi kieltää ihmisiä lahjoittamasta tilaisuuden järjestäjälle satunnaisen suuruista rahaa ex tempore...
   
 13. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Mites saako vain lahjoittajat kutsua, eli kun kuitenkin suht pienestä ja tiiviistä porukasta on kyse, eli jos homma on maksullinen, niin voiko siihen kerätä lahjoituksia, jollain sopivalla summalla ettei tartte lupia siihenkään ja sit lahjoituksen tekijät saa kutsun?
   

Kerro tästä muillekin!