Yleinen kokous Kangaskadun tallilla 30.8. klo 16:00 alkaen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja TEKELE, 23.8.2020.

 1. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Yleinen kokous Kangaskadun tallilla 30.8. klo 16:00 alkaen.
  Käsitellään hallituksen esitys sääntöuudistuksesta ja siihen liittyvät asiat. Tämä jäi rästiin keväämmältä, kun koronahommat otti tuulettimeen, yritetään saada nyt käsiteltyä. Kaikki jäsenet tervetuloa, tässä kokouksessa ei valita henkilöitä luottamustoimiin joten jokainen uskaltaa varmasti tulla paikalle. Tästä jäi tiedotus vähän viimetinkaan allekirjoittaneen työkuormituksesta johtuen, mutta 7 vrk varoaika toteutuu.

  https://www.facebook.com/USACarClubPieksamaki/posts/1183572798694517

  -Manu
  PJ
  UCC Pieksämäki ry
   
 2. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Sääntöuudistus käsiteltiin 30.8. paikalle saapuneiden kesken, ja hyväksyttiin sellaisenaan yhden kirjoitusvirheen korjauksen kera. Yhdistyksen päivitetyt säännöt vastaavat nyt nykypäivänä voimassaolevaa yhdistyslakia ja teknologian kehityksen mahdollistamia viestintämahdollisuuksia, mikä on selkeä edistysaskel savumerkeistä ja korusähkeistä eteenpäin, ja muut muutokset huomioon ottaen ketteröittävät toimintaa näinä haasteellisina aikoina kun työtä tekevillä ihmisillä on kovin vähän vapaa-aikaa annettavaksi yhdistystoimintaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :cool:
   

Kerro tästä muillekin!