ympärivuotinen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BigFlash, 24.4.2010.

  1. BigFlash

    BigFlash 1st gear

    Minua kiinnostaa tietää mitä eroa on Camarolla ja Firebirdillä 88-91vm
    Molemmat kiinnostaa manuaali laatikolla ja 5l koneella että onko kellään suosituksia erityisesti jompaan kumpaan jostain syystä???
    Autoha tulee ympärivuotiseen käyttöön kuten otsikossa.
     
  2. tammercity

    tammercity Gearhead

    Tossa olis pikku juttu 1991.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  3. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Kumman mallin hankitkin niin suosittelen noita 8-piste ruisku Tpi malleja. Jos kulutuksella on väliä(käyttöautossa), niin on ihan kohtuullista luokkaa automaatinkin kanssa. Kulkupuolikin on ihan ok.
     
  4. BigFlash

    BigFlash 1st gear

    Kiitoksia, tuntuuhan nuo olevan lähes samoja kulkineita, Ponchoa ei ole ikinä olluna! :D kaikki Chevroletteja.... :soosoo:
     
  5. BigFlash

    BigFlash 1st gear

    Kiitoksia, kyllähän se kulutus antaa oman painonsa autoiluun aina. :odroll:

    Kyllä mie revin pelihousut kun kaveri osti muutaman vuoden vanhan Audi RS4 ja se kottero prkl kulkee samalla mitä minun tämän hetkinen Corsicani!!!!
     
  6. Holley

    Holley Gearhead

    Ei vielä Pontiacia, joten eikös silloin ole aika kokeilla jotain uutta? Mainitsitkin juuri 5-litraisen, eli 350+manuaalia ei tainnut koskaan olla kummastakaan, tai niin minä asian käsitin. Ostin siksi fox-Mustangin manuaalilla. Camino oli talviajossa ja automaatilla, Mustang ei ole niin tehokas, mutta manuaaliloota talviajossa V8:n alaväännöllä tekee ajamisesta vastuuttoman hauskaa. Mitä Nikken kommenttiin tulee, niin eikös ne kaikki ole TPI:llä? 2-pisteruiskuthan olivat vain Capricen/pickupien/vanien vaihtoehtoja?!
     
  7. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Eip, -85 tuli TBI:n rinnalle 305 ja 350 TPI, 305:n TBI roikkui mukana 3gen mallin lopppuun asti.
     
  8. BigFlash

    BigFlash 1st gear

    Ohops eipä Ponchoa olekaan manuaalina kun uudempia :oops: , Camaroa löytyy 5l manuaalina eli sellasta metsästämään... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!