Yorkkeri ottaa maihin!?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Janappa, 22.9.2008.

  1. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Onko kellään hyviä ideoita/ehdotuksia/tietoo missä vika,kun -76 Yorkkerista lähtee virrat... vika lienee paksussa virtakaapelissa, mikä menee mm. startin releelle ja laturille (sen, kun ottaa irti, niin virta pysyy... kun laittaa takas voltit rupee tippumaan...)... ottaako joku maihin vai onko joku rikki...!?!? :mad:
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    En nyt enää muista onko sulla siinä ampeerimittari?? Jos on niin laturista menee virta sen kautta kulutukseen, muistaakseni :oops: . Elikkäs se virta saattaa mennä ihan mistä vaan maihin tai kulutukseen jota ei edes huomaa!! Sähkökaava olis hyvä olla niin vois ottaa järjestään liittimiä irti jotta "vuoto" löytyy.
     
  3. Janappa

    Janappa 3rd gear

    On ampeerimittari... lataus tuntus toimivan, mut sit, ku jättää parkkiin, ni virrat karkaa...
     
  4. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

  5. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Jep... tiedän... oon yrittäny noistaki kattella... ei silti ihan tuntunu kaikilt osilt täsmäävän ainaskaa värit... :cry:
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    virrat pois, akun kenkä irti, tarvikemittari väliin mittaamaan ampeereja, jos jotain näyttää niin joku on silloin päällä. sitten vain tarkistelemaan mikä siellä syö virtaa. eli sulake kerrallaan irti.
     

Kerro tästä muillekin!