Yrittäjän polttoaineen hinta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Deltapete, 25.12.2010.

  1. human62

    human62 1st gear

    Tuumasta toimeen ajaa rekka Saudeihin ja ostaa säiliöt täyteen...15 centtiä litra.... :) :)
     
  2. ROD-32

    ROD-32 1st gear

    Bussien veronpalautus?

    Mieleen on jäänyt että linjaliikenteessä olevat bussit saisi diesel -moottoripolttoöljyn välisen hinnaneron takaisin. Voi olla että muistan väärin tai asia vanhentanut, alan ihmiset valaiskoot.
     
  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    rupee pienkone lentäjäksi ,sebensa on verovapaata ja kork.okt.rikkailla vaan on helpotuksia.
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Oletko jo käynyt tukussa toteamassa, kuinka ne elintarvikkeet saa kuitenkin halvemmalla Lidlistä, Prismasta, Citymarketista jne.? :-?
     
  5. vm_77

    vm_77 1st gear


    Nyky ihmisille bensa,diesel ja löpö ovat sama asia :D Kerrotko meille miten bensan ja dieselin veronpalautukset menevät?
     
  6. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Joo voin paljastaa salaisuuden. Bensasta ja dieselistä ei saa veronpalautusta.
     
  7. Aako

    Aako 1st gear

    15 vuotta olen ollut yrittäjänä. latiakaan en oo saanu koskaan korvausta auton käytöstä työajoihin, hyöty olisi senverran pieni, ettei kannata maksaa tilitoimistolle lisää ajopäiväkirjan lukemisesta ja tuhlata aikaa sen täyttämiseen....
     
  8. EddieK

    EddieK 1st gear

    Taitaapa tulla merkittävämmät säästöt erilöpö firmojen omilla alekorteilla mitä valtiolta. Eikä niilläkään rikastumaan pääse.
     
  9. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    Parempaan suuntaan ollaan menossa ,mikäli huhuun on uskominen...
    olen kuullut et löpö poistuu markkinoilta kokonaan , ja ah sitä autuutta kun lladataan kellarin säiliöön 2000l diisseliä et pysyy tupa lämpoisenä :oops:
     
  10. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Minä taasen kuulin ST1:n baarissa, että öljypolttimet tulee laittomiksi, eikun maalämpöpumppua tai sitten E10:ä tilalle 2014 alusta.
    Kuulin myös että yrittäjät voivat maksaa yksityisajonsa firmansa kassasta, rekisteröidä rodin traktoriksi ja että vielä joulupukkikin on oikeasti olemassa.
     

Kerro tästä muillekin!