Ysärijenkit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Naketti, 18.2.2021.

 1. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Kiitän Hallivuoren Autoa monista mieleenjääneistä muistoista!
   
 2. Naketti

  Naketti 2nd gear

  Nyt tuli tehtyä silein tymästi, että vahingossa kotiutin 92 eldoradon eilen :pinup:
  Kohtuullisessa kunnossa, mut on siinä vähän askarettakin. Ei oo hitsattu mut tarttee pohjalle tehdä kesän aikana jotain. Mittaristosta häviää välillä virrat, syy selvinnee kunhan käyttää kojelaudan auki. Samalla hämmästellä parit patenttiratkaisut, kun on seisontajarrun palautus muutettu vaijerinappulaksi ja askarreltu nappistartti, kun virtalukosta ei starttaa. Tuulilasi on halki, mut on leima tullu kuitenkin, taidan senkin vaihtaa, niin saapahan ehjän lasin. En tiedä, pitäsköhän laittaa remontin korjuista ihan projektiosioon topikki, jos vaikka olis jollekin jotain hyötyä joskus siitä. :confused:
   
  impala67, viikinki75, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. st. vitus dance

  st. vitus dance 3rd gear

  Näyttää siltä, jotta -94 Kake DeVille on laitettava luovutukseen. Kosla on ihan toimiva 4,9 luottomyllyllä ja koppa on siisti. Tätä on lykätty kun aina pitäny keksiä jotain perusteluita miks ei luovu siitä. Mittarissa muistaaksein n. parisataa tonnia, eikä viittaa mikään ettei olis paikkaansa pitävä luku.
  Viime kesänä en enää leimannut kun en päässy ajelee, mutta siihe ei kaiken järjen mukaan pitäs olla välyksiä tullu itestään. Realiteetit on kuitenkin mitkä on, ja pitkään parkissa oleminen ei laiteelle kyllä terapiakaan ole. Käynnistelty ajoittain ja liikuteltukkii pihatiellä. Onneks ollu tilaa kuivassa katon alla niin ei ole metsittymis-ilmiötä tullut. Tai harmi kyllä sikäli kuin viherkerros lisää viehättävyyttä joillakin.

  Masiinassa on tavalliset etutolpat vaihdettu niiden sähkösäätöisten tilalle. Ei tuo ainakaan huonompaan suuntaan mennyt. Lootaan vaihdettu litkut ja siitä huolimatta pelas yhä täysin.

  Radiossa taitaa olla CD levy sisällä jumissa, jotta parittomilla taajuuksilla on pitäny viihdytys hoitaa. Hallin lattialle on hitusen hikoillu coolanttia talven aikana, sanoisin että vespumpun kohdalla ilmiö. Mutta on aika vähän kun säiliöön meni jokunen desi ainoastaan ja tuo määrä kadonnu tässä kolmen vuoden saatossa.

  Jos joku jostain kumman syystä moisen hankintaa pyöritellyt mielessään, niin tuossa olis ainakii perustoimiva kiesi. 'Kop kop...' Hollolassa sijaitsee.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!