Yt Yt Yt jne jne .......

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bandicoot, 1.12.2008.

  1. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Yt-asiat koskettaa myös rakentelu hommiakin ja tänä yt- aikana on varmaan tulossa monen harrastajan projektiin ylimääräinen"luovatauko".
    Itse päätöksiä odottelen 8-10.12.
    Paska juttu. :wc:
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    tai ehkä paremminkin niin että on aikaa rakentaa :-?
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Usein vain noissa tilanteissa käy siten, että on aikaa rakentaa, mutta projektiin ei ole varaa uhrata rahaa. Joskus on aikaa, mutta ei rahaa ja sitten toisinaan on rahaa, mutta ei aikaa. Toivottavasti lama ei tapa projekteja.
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No ne vaan tuppaavat sitten vaihtamaan omistajaa, halvalla.
     
  5. olssi81

    olssi81 Gearhead

    Meilläkin oli juuri yt.. Lomautusta paukahti ensi syksyyn asti. Mutta onneksi siten että 2 viikkoa töitä ja yksi lomautusta...
     
  6. willalande

    willalande 2nd gear

    pakkolomalle joutui tämäkin heppu,mutta nythän sitä aikaa harrastuksille
    ansiosidonnaisella tosin tiukempaa.
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toihan on ihan orjahommaa jos ootte nyt liki vuoden jatkuvasti tolleen töissä aina 2 viikkoa ja sit viikon työttä ja palkatta kun palkkaa taitaa kuitenkin kertyä niin ettei sen lisäks saa mitään korvauksiakaan mut palkka jää kuitenkin ihan vaan ansiosidonnaisen tasolle :odroll:
    Ei kovinkaan motivoivaa, paitsi työnantajalle eli se ottaa tolleen löysät pois ja samat hommat te saatte varmaan kuitenkin tehdä, nyt vaan entistä tiukemmalla tahdilla :poff:
     
  8. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Pakkolomalappu pätkähti kouraan kuukausi sitten,ei onneksi ollut toistaiseksi vaan vajaa 3 kk,sopiva syysloma.Jos se projektikin etenisi nopeammin kun ei työt ole haittana 8)
     
  9. mke77

    mke77 Gearhead

    heh.... ei oo varaa eikä aikaa, nytkään!! saatika sit jos olis lomautettuna, sit ei olis senkään vertaa rahaa joten joutuis tekee "pimeitä keikkoja"(enkä tarkoita nyt mitään murtoja) kaksin verroin ni sit ei olis senkään vertaa aikaa!! :lol:

    ...tosin näissä "paskahommissa" mis mää olen nyt, työt ei lopu ikinä!! jonot vaan kasvaa mitä vähempi ihmisillä on rahaa.....
     
  10. Legioona

    Legioona 1st gear

    Ootko sossutäti? :p
     
  11. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    miun arvaus olis joko baarimikko tahi ovimies...
     
  12. mke77

    mke77 Gearhead

    :rotfl: eipä tullu itelle mieleen....aika paha

    paskakuskia ite mietin kun kirjoitin tota....mut ei kait se paska kulje jos ihmisil ei oo rahhaa syärä... joten ei sitä paaaskeekaan tuu :rotfl:

    mut ei tosiaan mikään noista! ihan "yleisiropari"... eli "kroplaa" vähän kaikkee. paits, vitui :(
     
  13. 2103jm

    2103jm 3rd gear

    Jos aikaa on ja ei rahaa, niin lahopaskoja hitsailemaan. Ei suojakaasu ja pelti niin paljon maksa. Pysyy lauantai illan kotona niin viikon suojakaasut ja pellit on ansaittu.
     
  14. mke77

    mke77 Gearhead

    pitää täysin paikkansa.....täl alueel varsinki!! ja kuten olen "aina" sanonu: järkee ei tähän hommaan tarvii yhtää :mad:
     
  15. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

     
  16. RB-440

    RB-440 1st gear

    Media antaa ymmärtää, että laman tappaminen on yksityisten ihmisten velvollisuus. Siis jokaisen pitää kuluttaa, jotta markkinat pysyy kunnossa ja rahna liikkuu. Toisaalta pitää tietenkin muistaa kuluttaa silleen ekolookisesti, ettei luonto saastu, mutta pääasia noissa reunaehdoissa on, että kuluttaa vaan mahdollisimman paljon, eikä turhia säästele. Sitten voi taas tuntee myös muodikasta huonoa omaatuntoa hiilijalanjäljestäkin.

    Noniin, vastuulliset kansalaiset siis panee tilit haisemaan, ja markkinat pyörii, mutta samaan aikaan toisaalla firmat panee palkkahanat kiinni ja porukan joko pakkolomalle tai kokonaan pihalle. Kuluta siinä sitten, kun tulorahoituksen tyrehtymisen aiheuttama kassakriisi aiheuttaa pahimman laatuisen valutakrampin ja yksityisen ihmisen on vaikee maksaa laskuja, kun ei ole rahaa.

    Seuraava vaihe lienee se, että media alkaa hehkuttaa kansalaisten uudesta-avuttomuudesta, kun taloudellisen taantuman keskellä ei osata säästää pahan päivän varalle, vaan pannaan kaikki fyffe menemään, oli taantuma tai ei. No, ainakin lööppimatskua piisaa ja asiantuntijat pääsee jakeleen asiantuntevia lausuntojaan.
     
  17. Tää saatanan jankuttaminen mediassa lamasta ja kuinka surkeesti nyt suomellakin taas menee jne on omiaan aiheuttamaan lamaa ja ulkomaisessa omistuksessa olevien yhtiöiden reagointia yt:neuvotteluin ,lopputuloksena Suomi säästää itsensä lopullisesti pois kartalta ja sinne jääneet kansalaiset unohdetaan heti sen jälkeen kun viimeinenkin vero-euro on saatu perittyä :poff:
     
  18. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Jaa, mää olisin veikannu haudankaivajaa. Jos porukka alkaa persaukisimmasta päästä kuolla nälkään.....
     
  19. mke77

    mke77 Gearhead

    niin taiampuu toisiaan enampi...kun kerta tämmänen "muoti-ilmiö" on nyt tullu jäädäkseen velkakiertees olevilla :mad:
     
  20. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Sen tiedän miten nuo yt-neuvottelut vaikuttavat, mutta sitä en tiedä mitä se tarkoittaa... :oops:
    Eli mistä sanoista se Y ja T tulee?
     

Kerro tästä muillekin!