Zinga pinnotteen käyttö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Sinner, 27.3.2007.

  1. Sinner

    Sinner 1st gear

    Onko kellään kokemuksia Zingan käytöstä taistelussa ruostumista vastaan soveltuuko auto hommiin? ...ja kokemusia , kun Zingan päälle on vedetty maali? :eek:
    Ajattelin kokeilla, mutta aika arvokasta ainetta ja ei viitsisi ostaa, ennen kun olisi tietoa käyttökokemuksista.
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kokeilin kiiltäväksi putsattuun runkoon, hyvin tarttui mutta ei ole autuaaksi tekevää yksinään.

    Päälle täytyy laittaa esim. Temacoat GPL-S primer ja lopuksi esim. Temadur 90.
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mun mielestä taas ei tartu juuri ollenkaan kiinni. Neekerintukalla putsatusta pellistä lähti paineilmalla puhaltamalla, hiekkapuhallettuun tarttuu vähän paremmin. Monet maalit ja ohenteet liuottavat irti. Ohjeen mukaan ei tarvi maalata päälle, mut jos ulkonäkösyistä haluaa maalata, niin nopeasti kuivuvalla maalilla ohuesti. Yhden purkillisen oon käyttänyt, ja sen kokemuksen perusteella en suosittele autohommiin kuin ehkä pistehitsaussaumojen väliin tai koteloihin. Jos kunnon epoksimaalia käyttää, se riittää yksinään, eikä kannata ottaa riskiä laittamalla muuta tavaraa alle.
     

Kerro tästä muillekin!