Zori mustangi päätynyt myyntiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja wayne, 15.2.2005.

  1. wayne

    wayne 1st gear

    Näkyy olevan nettiautossa musse myynnissä hintaa 55 tuhatta euroa, kova on hinta pyynti, saas nährä meneekö nopeasti kaupaksi.
     
  2. niklas_

    niklas_ 1st gear

    se on ollut pitkään myytävänä
    www.mobile.de sivulla oli myytävänä, muistaakseni 180.000 euroo!!! :eek:
    luultavasti erittäin vaikea myydä, tohon rahaan saa jo shelby jenkeistä(55.000)
     
  3. HEMI

    HEMI 1st gear

    180.000
    :eek: toihan on ihan naurettava summa :lol:

    Ei se pilehilemaali, kattouukku ja kärrinpyörä vanteet voi niin paljoa hintaa nostaa :-? (Sori, ei tartte kertoa että ei saa arvostella) :lol:

    Toi 55.000 nyt ois aikalailla kohillaan kun uudet autothan maksaa ton verran mutta onhan toi hienompi kun bemarit ja mersut ja suorituskykykin on varmaan ihan kohillaan :odroll:
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi olis kyllä vähän liian iso projekti rakentaa/muuttaa kunnolliseks eli jäis ostamatta :rotfl:
    Kympin ja kahden välillehän on saatavana ihan oikeitakin Mustangeja, jopa näyttelykuntoisina avoina tai Fastbackeina eli vielä hienompina ja arvostetumpana mallina. Joten on minunkin mielestä tullut bemarin penkeille, tuningvanteille ja hilepilemaalaukselle "pikkusen" hintaa, mut saahan sitä jokainen pyytää mitä haluaa
    Ja varmaan toi on jonkun mielestä hienokin, makuasioitahan sekin on ja sen puoleen arvostelen sitä vaan oman näkemyksen mukaan eli: mun silmissä toi näyttää lähinnä pilatulta ja täältä se saa 0 poeäng niinkuin Suomi euroviisuissa :odroll:
     
  5. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    no ei se kyllä mikään kaunis ollut, ennnemminkin pilattu ?
    no makuasia kait?
    kukin tekee miten tahtoo
    classic ponies rules, ehkä olis mun mieleen ollu silleen "ylientisöitynä", kuin tolleen tuunattuna. mitä enemmän noita "tuning" autoja kattoo, sitä enempi hymyilyttää, mut täytyy vaan hymyillä itekseen, ettei pojjaat hermostu. :D
     
  6. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Hienosti tehty auto. Ja kerrankin jotain tuoretta niin kuolleeksi piestyn mallin kuin mustangin kohdalla. Hinta varmaan suht realistinen tehtyihin työmääriin nähden.
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Kukas teistä tuota on myymässä?
     
  8. caballista

    caballista 1st gear

    Valitettavasti harrasteautojen hinta ei määräydy tehtyjen tuntien mukaan vaan ostajien maksuhaluista. Jos joku haluaa maksaa tuosta 55 k€ niin auton hinta on se. Jos kukaan ei maksa vaadittua summaa niin auto ei ole sen arvoinen.
     
  9. Coronet440

    Coronet440 1st gear

    Ei ole minunkaan mieleen tuollainen auto, mutta onhan se hienosti ja taidolla rakennettu. Sitä ei voi kiistää, vaikka haluaiski.

    55k€... No jos on tuon verran ylimääräistä ja haluaa ostaa tuollaisen auton, niin mikäs siinä.

    En tiä paljonko tuon auton tekemiseen on mennyt rahaa, mutta voi olla melko lähelläkin tuota pyyntihintaa. Nuo pelkät vanteet ja maali maksavat enemmän kuin monen tämän foorumin käyttäjän harrastevehje...
     
  10. fury76

    fury76 1st gear

    pilatusta mustangista tollai hinta ei helvetissä jenkin kuulu olla mikään tuning viritelmä :lol:
     
  11. kape

    kape 3rd gear

    voi

    :eek:
     
  12. Tapi

    Tapi Gearhead

    No kylläpä täällä riittä kateellisia. Hassua että niin kauan kun auto on rakentajallaan ja ihmiset arvostelevat vain rakentamistyyliä tai väriä, se voittaa monta "yleisönvalintaa". Nyt kun se on myynnissä ja monen haaveet alhaisesta hinnasta jäivät toteutumatta, ihmisiä suorastaan suututtaa.

    Missä nämä "auton oikean tyylin tuntijat", jotka mielestään tietävät kuinka muiden tulee rakentaa autonsa, äänestävät? Eivät ainakaan peoples choicea, tai jos äänestävät, niin salaa..

    Mielestäni ko. auto on hienosti rakennettu, itsekin salaa toivoin että se tulisi joskus myyntiin naurettavan alhaisella hinnalla ja pääsisin sen pokkaamaan kotiin ja maalaamaan mustaksi.. Koskaan ei voi voittaa, täytyy pysytellä todellisuudessa.
     
  13. SG480

    SG480 1st gear

    Täällähän on aina sama itku kun kotimaan kalliita autoja on tullut myyntiin; Pro 55, AAR 37, Monte Carlo Barracuda jne eli ei mitään uutta länsirintamalta.


    PS. Tapi, Zorihan on ollut jo kerran musta...se nimittäin maalattiin ympäriinsä mustalla ennen harlekiinia virheiden poistamiseksi.
     
  14. isäntä

    isäntä 1st gear

    HERÄTYS YLLÄPITO!

    Tämä alkaa mennä jo naurettavaksi. Yhden harrastajan suuria uhrauksia parjataan ja v....tuillaan päin näköa. Lukkoon koko aihe, eihän tässä ole mitään järkeä.

    :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  15. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Joo aina sama juttu jos joku on tajunnut sovittaa autoonsa jotain muuta mitä usapartsin kromiventtiilikoppa valikoimasta löytyy. Eikös hotroddingin ajatus alun perin ollut parantaa vanhan auton suorituskykyä / olemusta modernimmalla tekniikalla ? Sen kaavan mukaan Zorissa on oikeat ainekset. Tän päivän arvostetuimmat nimet Foose,Trepanies,Stielow,Brizio ym ym KAIKKI ovat tehneet viimeisimmät autonsa jo 18-22" vanteilla -rodeista muskeliautoihin. Kaverit tarttis ilmeisesti exkursion tänne takamettiin opintomatkalle kuinka ne autot tulisi tehdä :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Tossa yllä olevat tyylitaiturit voisivat esittää kuvaukset mielellään omasta kalustostaan ja työn jäljestä. Ei taida montaa autoa kehtaa samaan kuvaan sovittaa ? :odroll:
     
  16. HEMI

    HEMI 1st gear

    Niin no vaikka siellä jenkeissä oiskin viimeinen trendi ne isot vanteet ja pililehilemaali niin eihän se sitä tarkota että meidänkin pitäs niistä tykätä(ite en oo trendien perässä juossu koskaan ja tytötkin huomaa sen) :lol: ja eipä nuo harrastajat sielläkään hirveesti hurraa kaikille kyhäelmille.....noi stielowin vehkeethän on yksvärisiä ja aika hillityjä(ja siksi ehkä suosikkejani) toi chip fuuse on kyllä uskomaton piirtäjä/suunnittelija ja maalaaja siitä ei pääse mihinkään. Ja helkatin hienoja autojahan ne on tehnyt overhaulin ohjelmassa eihän siinä mikä 8)

    Rad Rides:sin fast forward musse ja cuda on siistejä......tai ne cudan vanteet tekee kyllä mut hulluks ne on karseet 19 ja 20(vai peräti isompi takana) kunnon citroen bx luukki ja kun katot takaviistoon ni tulee mieleen jotkut länneleffan vankkurin pyörät (kapeet ja isot) :lol:

    Eli ihan OK vehkeitä tollaset hiukka thyyning puolellekkin menevät on mutta tossa mussessa nyt oli monta sellasta asiaa josta en pidä... niin siksi ei hirveitä hurraa ääniä multa saa.

    Mulla on tällänen todella komeen värin omaava dartti johon on vaihdettu hienompi valiantin keula, sit siinä on sellasia ruskehtavia kauneus pilkkuja joissain kohdissa :rotfl: ja koneen värihän on ihan uuniiki, en ole tollasta väriä värikartassa nähnytkään ja siihen kun sekotetaan vähän öljyn eri sävyjä niin lopputulos on silmiä hivelevä.....ja sisusta on myös ainoa maailmassa itse leikattu lattiamatto ja värihän on se upea vihrea joka peittää suurimman osan tätä komeaa autoa ja kuppipenkitkin on HAND MADE 8) eli sparcot kalpenee rinnalla..... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Kyllä tolla autolla pokaaleja voittaa :wink: :D ai ei vai :cry: :lol:

    Eihän siinä 55K€ on ihan realistinen pyyntö niinkun tuolla alussa jo sitä sanoin.....mutta vaikka hintaa pitäsinkin ihan ok:na nii se ei tarkota että haluaisin ton.
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    On mun mielestä harvinaisen perusteellisesti rakennettu ja tyylikäskin massasta poikkeava laite. Hinta on varmasti aika realistinen uhrattuun rahaan ja tunteihin nähden; ton halvemmalla tollasta ei kannata myydä koska sosiaalitoimistot on sitten erikseen.
     
  18. janimm

    janimm Gearhead

    Joo ehdottomasti. Eiköhän meidänkin olisi aika oppia katsomaan näitä autoja uudella tavalla. Itsekin photoshoppailin 17 tuumaisia billet vanteita Chargerin alle, ja minun mielestä ne näyttäisi siellä helvetin hyvältä. Rahat ei ikävä kyllä vaan riitä niiden hankintaan.

    Hieno auto toi zetori. Massasta erottuvia mustangeja kun ei paljon täällä suomessa näy.
     
  19. jäyhis

    jäyhis 1st gear

    Mun mielestä toi ZOR-1 on aika tyylikäs. Ainoa mistä en siinä pidä on toi kameleonttiväri, josta en pidä yleensäkään.

    Yleisesti tykkään tuon aiemmin mainitun Troy Trepanierin luomuksista.

    Aika paska eka postaus, mutta pääsinpäs sanomaan. 8)
     
  20. LB

    LB 1st gear

    Ois kiva tietää minkalaisia autoja nämä muiden arvostelijat ovat rakennelleet? Ja kuinka moni on oikeasti Zorin nähnyt ja tietää mitä kaikkea sille on tehty?
     

Kerro tästä muillekin!