Zori mustangi päätynyt myyntiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja wayne, 15.2.2005.

  1. Sreet Hemi

    Sreet Hemi 1st gear

    Alkajaisiksi toivottaisin Zori:n tervetulleksi tänne, autosi on todella hieno josta itse muuttaisin ainoastaan värin ja vanteet, joista jo edellä mainitsin eli valkoiseksi ja 16" Centerlinet alle.

    Tosiasiahan on ettei rakentelusta saa useinkaan omiaan pois, kuten sanoit että takkiin tulee...

    Joten onnea myynnille, mutta olisko järkevintä jättää myymäti ja nauttia kättensä töistä joita muut ei ymmärrä?
     
  2. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Alkuun: rakentajalle kumarrus ja hatunnosto. Vaikkakaan tuo Zori ei olekaan ehkä sellainen, mikä olisi minun visioni, niin en näe tarvetta hakata sitä myöskään maanrakoon. Minusta tuo peli on siitä huolimatta erittäin kaunis ja rakentaja on uhrannut rahaa ja vaivaa tuohon.

    Melkein tekisi mieli väittää että ko. auton kritisoijat ovat niitä persaukisia ja kateellisia kitisijöitä, jotka haukkumisen lomassa korjailevat purkalla läpimätää Tanariaan.

    Mutta tietenkin sitten tuo itse hinta...en viitsi lähteä kiistelemään kenenkään kanssa siitä, että onko tuo auto tuon arvoinen vaiko ei. Tyydyn toteamaan, etten usko tästä köyhien vikisijöiden valtakunnasta ainuttakaan joka maksaisi ko. autosta 55 keur, saattaisi kaverit vielä vittuilla, että maksoi liikaa. Ja onhan se nähty, että ilman urputusta ei lähde pihasta edes 2000 euron leppäjeeppi...saati sitten rakennettu auto.

    Zorin rakentajalle...myy tuo peli ruotsiin, saksaan tai vaikka venäjälle, veikkaan että pääset pienemmällä kettuilulla :lol:

    -JJ-
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Törmäsin Zoriin hiljattain ja muistin tämän vanhan topicin. Kerrottakoon että Zori näyttää voivan edelleen hyvin ja huolella tehty rakentelu näyttää pitäneen auton vahvassa iskussa!
     
  4. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Zori on todella hieno,jos olis raha asiat kunnossa ois se jo omassa tallissa!
     
  5. calkemp

    calkemp Gearhead

    Näytti tosiaan olevan "alive and kicking" kunnossa tuo zori kun alkukesällä Kemin näyttelyn pihalla Sen näin. Hieno on se.
     
  6. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Auto edelleen rakentajallaan ja ilmeisesti viime vuosien aikana herätelty henkiin. Kuuleman mukaan moottori vaihdettu ja sitä myöten myös konepelti kun ei uusi moottori mahtunut entisen alle.
    Nyt viikonloppuna nähty Kemin näyttelyssä ja onhan tuo mun mielestä hieno!! Ilmeisesti myös muiden makuun kun pokkasi näyttelystä yleisön suosikki pokaalin.
    Tuoretta kuvitusta autosta:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Mika.T, h3g3li, kerosiini ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!