ZZ TOP Rodi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Dropper, 17.12.2004.

  1. Dropper

    Dropper 1st gear

    Veli mies löysi Tampereen swapista n. 10 vuotta sitte avaamattomassa laatikossa, eli kokoamattoman pienoismallin tuosta ´34 Eliminator:ista.
    Hinta tais olla 50 mk. Nyt tuo on valmiina minun hyllyssä.
    Onkohan tämä kovinkin harvinainen? Monogramin valmistama ja monogramin toinen ´34 on muuten just sama mutta detaljit erona: venttiilikopat, ilmanputsari ja siirtokuvat.
    Omistuksessa oli myös puustavalmistettu Cadzzilla, mittakaava n.1:16.
    Kuulemma helsingin seudulla jollain, olikohan rusantallilla, olis samanlainen. Vissiin tehty vain nämä 2 kpl. Möin kaverille raha pulassa, ehtona etuosto oikeus takas.
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuota ZZ Topin Eliminator rodia on vielä saatavana jenkeistä noin 15 taalan hintaan. Itsekin tuli hommattua talteen tuolainen kun vielä löytyi :D
     

Kerro tästä muillekin!