Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. pulttirengas

    pulttirengas 3rd gear

    Mä en ymmärrä tämän 17v lumihiutaleen autismia että pitäs kaikilla nuorilla harrastajilla olla joku jenkki ropattavana. Perus amis on aina ostanu niitä autoja mitä on halvalla ja helposti saatavilla ja pääasia että menee kahva edellä. Helpompaa ja suositumpaa tämä harrastus on kuin koskaan. Antaa ihmisten harrastella vapaasti...
     
    xarper, Pertti K, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Väärin, harrastuksen tila on erittäin hyvä kuin myös tulevaisuus. Harrastan koko ajan ja auto edistyy.
     
    redneck1, Gary Grand ja RaiRai tykkäävät tästä.
  3. fxsts

    fxsts Double Gearhead

    Niin, nämä harrastelaitteet on tehty kauan sitten ja on vaan positiivista että ne pidetään hengissä ja niillä ajetaan. Päästöt ovat marginaalisia verrattuna ajetuttuihin kilometreihin eli aivan turhaa selittelyä koko homma.
     
    xarper, faffeli, juko7 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Luulen että tietyllä osalla on vähän niinku elämänkatsomuksellinen tämä suhtautuminen näihin ameriikan autoihin ja lopuilla sitten ei.
     
    mukko tykkää tästä.
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mun mielestäni jenkki pickuppeja näkee nykyään useemmin kuin vaikka 2000- ekana vuoskymmenenä. Sillon ei nähny mitään uusia jenkkejä missään. Farmareita joskus ja nekin oli sillo 20 vuotiaita ja näytti vanhoilta.
     
    redneck1 ja juko7 tykkäävät tästä.
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei meillä ikinä ollu mitään jenkkejä. Jotain ankeita 90ja 2000- luvun euroautoja. Ei ne kiinnostanu yhtään eikä kyl kiinnosta vieläkään. Amerikan autoihin sekoominen tapahtui oikeestaan sattumalta, en olis kuvitellu tollasia ostavani pienempänä.
     
    redneck1, Jussi289 ja juko7 tykkäävät tästä.
  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Harrastaisin kyl Raumallekin, mutta keliennuste on vähän huono nyt vielä.
     
  8. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ne heittää sen nopalla
     
    Gary Grand ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  9. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Huonoko, entiijä. Ainaski päijäthämeessä tuntuu amerikanautot, ja, tai raggarikulttuuri voivan hyvin, ko nuoret kollit ajaa toria ympäri jenkkirauroilla yhtenään.
    Hakee ajoittain meitä "vanhoja ukkoja ja akkoja" ulos kämpistä vähän tuulettuun.

    Vähänkö siistii lähtee vanhuksena ulos raggareitten mukaan vähän tuulettumaan, viinanjuonnin merkeissä.

    Toki ulkoilutan imperiaaliani muulloinkin, ku cruisingeissa, käynhä mä sil kaupassaki tukkimassa osuuskaupan parkkitunnelin. 5,4m tukkii parkkiluolan easysti.
     
    xarper, ImpJay, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Yksi letukka on päivittäin liikenteessä miinustettuna sunnuntait jolloin harvemmin liikkuu. Olds seisonut vuodesta 2005 ja toiset letukat on ollut viimeksi liikenteessä vuosina 2015 molemmat. Tulevaisuudessa päivittäin liikenteessä tulee olemaan Cadillac.
     
  11. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Sanoinko tosiaan niin?o_O Että kaikilla joku pitäisi olla... toki se olisi unelmien täyttymys.:D Se on hyvä että yhdellä amiksella on Mustang 2006 mutta epäilen että halpuus ei ollut mielessä vaikka ne on USA:ssa halpoja. Se amis oli tilannut sen USA:sta.
     
  12. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Milloin ostit ekan jenkin?o_O
     
  13. redneck1

    redneck1 Gearhead

    :eek:o_O Hienoa siellä päijäthämeessä.

    Ainoastaan ihmettelen että miksi torin ympäri ajaminen on niin suosittua vuodesta toiseen paikkakunnasta tai kalustosta riippumatta.:rotfl:
     
  14. rb

    rb Double Gearhead

    Olenkohan mä ymmärtänyt sitten jotain väärin..

    Mistä Dodge RAM:ista sä oot sitten välillä höpissyt?
     
    Karpov tykkää tästä.
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Okei eli mielenkiinnon lopahdus koski vain pillurallia
     
  16. Vermilion

    Vermilion Gearhead


    Itse yritin ostaa kunnon tekniikka käsitteleviä auto lehtiä isäukolle, mistään en saanu sopivia lehtiä. Tarjonta ja kysyntä ei kohtaa.... (käytettynä joku yksi vuosikerta, esim. FastFord/RetroFordMagazine/Fast Car magazine/ jotain lehtiä jossa on muuta kuin museointia, vanteita, madallusta, paineilmajousia ne oli NO-NO en saanu viime jouluna sopivia lehtiä joululahjaksi.Hyvä kun muistutat pitää käydä divarissa kattomassa oisko tänä vuonna jotain sopivaa. Sopivalla etäisyydellä, että vois hakea.
     
  17. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Sitähän tässä on yritetty selittää, että vaikka en aja toria ympäri ikinä missään, ei se tarkoita etten harrastaisi. Ja sama koskee varmasti lukemattomia muita harrastajia suomessa.
     
  18. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Harrastat siis väärin. Pitää pillurallaa juuri oikeaan aikaa oikeassa paikassa tai muuten koko harrastuksen tulevaisuus on huono. Tai vaihtoehtoisesti jokapaikassa kokoajan. Kumpi sitten onkaan kätevämpää.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  19. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Ensimmäinen autoni oli -64 chevrolet malibu jonka ostin kesällä -77 kun sain ajokortin . Eli auto oli silloin n. 13v vanha. Nykyhetkessä jos pitäisi alkaa katsomaan vm2005/2006 ensiautoa niin luulenpa että kyllähän se valinta kallistuisi euro/japsi autoon....ei oikein houkuta sen ikäkauden amerikkalaiset.
    Ps. se malibu oli aika räyhä laite silloin , peräkorkealla aikakauden villityksen mukaan. Auto oli alkuperäinen 283 ja nelivaihteinen manuaali, kan-10 rekisteri. Jotenkin mielikuva että olisi muutettu 2d ht:ksi myöhemmin ....
    Muistan vielä mitä maksoin autosta silloin , 4,500 mk. Paljonkohan se olisi suhteutettuna nykyaikaan ?
     
    Muokattu: 20.10.2019
    hantta tykkää tästä.
  20. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Minulla on v8 makasiinin kaikki 1/79-2002 alkupuolelle muistaakseni. Siinä sitä olis jolleen rakentelulehtiä kerrakseen. Niistä ei tunnu olevan kiinnostusta kuten todettiin että joku niistä maksais mutten niitä ilmankaan anna.
     

Kerro tästä muillekin!