Cherrypie
Nähty viimeksi:
24.9.2017
Liittynyt:
14.8.2017
Viestejä:
1
Tykätty:
0
Aktiivisuuspisteet:
1
Sukupuoli:
Nainen
Syntymäaika:
17.10.1988 (Ikä: 35)
Kaupunki:
Espoo

Kerro tästä muillekin!

Cherrypie

1st gear, Nainen, 35, sijaintina Espoo

Cherrypie nähty viimeksi:
24.9.2017
  • Käyttäjän Cherrypie profiilissa ei ole vielä viestejä.
  • Lataa...
  • Tietoja

    Sukupuoli:
    Nainen
    Syntymäaika:
    17.10.1988 (Ikä: 35)
    Kaupunki:
    Espoo
    [​IMG]
    Milloin minkäkin kulkineen rattia kääntelevä tai kyydissä istuva bombshell, jolla 98E virtaa suonissa verenperintönä. Toisessa kädessä pysyy hyvin kaulin, ja toisessa sitten jakoavain.

    Oman perseen alta löytyy tällä hetkellä
    Chevrolet Caprice Brougham '86, jota nyt iskän kanssa laitellaan viimesen päälle kuntoon
    ja museoleimaa tavoitellaan. Tämän tarkoitus olla leimassa keväällä 2018. Kotitallilta löytyy raatoa jos jonkilaista ja katsotaan mitä seuraavaksi projektiksi keksitään.


    [​IMG][​IMG]
    "On tämä saatana työmaa..." Tilannekuvaa elokuussa 2017.

    Yöllinen Nettiauton selailu on osoittautunut myös kohtalokkaaksi huviksi; sieltä silmiin osui Dodge Dart '75 ja impulsiiviostokset saivat uudet sfäärit tämän myötä. Tämä on leimassa ja ajossa, ja ihan käyttöautona, ja pikkuhiljaa tässä samalla tarkoitus puleerata ja siistiä vaikka muuten onkin hyvässä kunnossa ollakseen noinkin iäkäs Suomi-auto. Jossain vaiheessa edessä uudelleenmaalaus, ja ajatuksensa vaihtaa väriä metalliväri-purppuraan.

    [​IMG]
    Tommonen pieniruokainen kauppakassi.

    Jenkkirautojen ohella aorttaa liki on mm. dänkädänkämusiikki, hölmöt päähänpistot ja niiden toteuttaminen, poliittisten selkkausten seuraaminen popcornia napostellen, sarkasmi ja sanaseppoilu, sekä ihmisten härnääminen ja ärsyttäminen jossa olenkin sangen etevä.

    Residenssi Espoossa ja kotitalli Salossa, mutta bongattavissa Cola-tölkki kädessä mm. cruisingeissa ja keikoilta ympäri Suomen.
    Saa tulla jutulle! ;)

    - Cherrypie
    [​IMG]

    P.S. Instagramiin päivittyy kaikenlaista melko tiheään, sieltä löytyy tili julkisena https://www.instagram.com/cherrypiethatwillkillya/