Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. fisu

    fisu Gearhead

  2. Asiasta moottorisahaan, mitävarten Loviisas ei muita farmariharrastajia hirveenpaljoo ollu ku meidän "seurue"? :rotfl:
    [​IMG]

    Kuva nyt lainattu SportTruckilta ilman lupaa, perkele. Kertokkee vaa jos häirittee. :)
     
  3. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    ei taida ihan se vakio maamoottori sauhutella renkaita.. ;)
     
  4. SäTäjÄ

    SäTäjÄ 3rd gear

    kyllä sellanenki sauhuttelee :rotfl: mutt toi sauhuttelee kyllä jokseenki paremmin :wink:
     
  5. Nyt se ei taas kyl sauhuttele juuri mitään. :rotfl:
     
  6. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Juu, 1000 km reissu takana `90 Capricella. Hyvin pelaa (vaikka SES palaa melkeen jatkuvasti) ja keskikulutus oli 14,9 - 15,6 L/100 km. Eikä Todellakaan hissuteltu muiden liikkujien riesana. HKI motarilla saa ajaa pitkään vasemmalla kaistalla. Kiva peli omistaa.
     
  7. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    Nyt on tullut tälläviikolla vaihdettua etuiskarit(tosi helppo homma), hihnat laitettu kondikseen, öljyt+suod vaihettu ja tulpat uusittu.
    Pyörii paremmin ja vetoja riittää. Oli vanhat aika huonot, mutta mitään öljypaskaa ei ollut yhdessäkään, tulppien väreistä päätellen pyörisi hyvillä seoksilla.

    Enää muutamia pikkuvikoja siellä täällä, mutta voiton puolella ollaan 8)
     
  8. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    No ku ei nuo saatanan paskat kestä edes loviisaan asti nipussa! :D
     
  9. ilu

    ilu 1st gear

    Älä tee näin, osa kolme,

    Älä korvaa auton alkuperäistä mekaanista polttoainepumppua Hugo sähköpumpulla ja vielä poista alkuperäistä paperisuodatinta kaasuttimesta ja korvaa sitä mann merkkisellä dieseliin tarkoitetulla esisuodattimella joka on sijoitettu heti Hugon jälkeen ja on vielä väärää putkikokoa 8mm kun polttoaineletku on 9,5mm.

    Jos alkuperäiset automaattivaihteiston öljyn jäähdyttimelle menevät putken kuluvat puhki niin älä korvaa niitä kumiletkuilla jotka kulkevat yläkautta vaihteistolle ja ovat laitettu kiinni nippusiteellä akun miinuskaapeliin ja amerikassa valmistettuun 9,5mm polttoaineletkuun.

    http://aijaa.com/0005810788811
     
  10. Pitu

    Pitu Gearhead

    Tohon alkuperäiseen kysymykseen:
    Meijän pihalla on pari. 8)
    [​IMG]
     
  11. Buick55

    Buick55 Gearhead

  12. Kuokkanen

    Kuokkanen 3rd gear

    Moi. Tarviin apua (Olds 307) yhden osan nimeämisessä. Molempiin kansiin menee "ilmaputkia", tiedätte mitä tarkoitan... se kohta, jossa putkisto yhdistyy kumiletkuun, siinä on sellainen kierteellä varustettu "metallitötterö" jossa kumiletku on klemmarilla kiinni (molemmilla puolilla omansa). Mikä tuon "metallitötterön" nimi on?
     
  13. Substitute

    Substitute Gearhead

    Rockauton listoissa näyttää olevan nimellä Air Check Valve, löytyy emission control -tuoteryhmästä.
     
  14. Kuokkanen

    Kuokkanen 3rd gear

    Kiitos avusta !!!
     
  15. Cunard

    Cunard 1st gear

    EGR-venttiili on nyt irti autosta ja rassasin sen viimeisen päälle puhtaaksi. Osaa ei ilmeisesti oltu ikinä avattu, kun ruuvien lukituksetkin olivat vielä siististi paikallaan. Toivotaan, että kun aamulla meen asenteleen venttiilin takaisin paikalleen, niin merkkivalo sammuisi.

    Tässä autossa edellinen omistaja on ilmeisesti pohtinut saastelaitteiden irroitusta, kun löysin hanskalokerosta lapun jossa lukee että 1.1.1993 ensirekisteröidyissä autoissa niiden tulee olla paikoillaan. Auto on siis valmistunut 10/1989, mutta rekisteriotteen mukaan otettu käyttöön vasta 1993 :eek:
     
  16. Cunard

    Cunard 1st gear

    Että ihminen voi olla tyhmä tyhmempi TYHMIN!!! :mad: Hetki sitten menin asentelemaan EGR-venttiiliä takaisin paikalleen, mutta päätin puhdistaa röörejä myös moottorin päästä. No harja jolla jynssäsin katkesi ja tippui moottorin sisään :mad: Yritin sitä kalastella rautalangalla, mutta turhaan... :( Kuinka paljon moottoria pitää purkaa että saan harjaosan koneesta... Ja uskaltaako ajaa 10km:n matkaa tallille?
     
  17. Rzlli

    Rzlli 1st gear

    Heheh :D Etköhän selviä imusarjan irroituksella. Itte en autoa käynnistelisi ettei vahingossakaan pääse mitään palotilaan.
     
  18. audiq

    audiq Gearhead

    Minkälainen harja? Ja missä se harja nyt tarkalleen on. Moottorin sisällä kun kattaa aika monta paikkaa. Jos se on jossain imusarjan kanavassa, niin lähtisikö imurilla?
     
  19. kaasari

    kaasari 3rd gear

    Ettei vaan olis weard racing:n leppäkylki jäänny pyhtään shellin pihaan? mitä hajos?
     
  20. kaasari

    kaasari 3rd gear

    Alkuperäiseen kysymykseen vastaten: yks farmari seisoo tossa pihalla... moottorin vaihto kesken. toki joutuu sen koneen vaihdon takia päivittämään monta muutakin osaa...
     

Kerro tästä muillekin!