4l80e ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Terjar, 15.4.2024.

  1. Terjar

    Terjar 1st gear

    6.5td vaniexpress 2500 2000vuosimalli rupes kosteen kelin aikana sekoilee!mittaristo kävi oikosissa vaihdevalitsin näyttö palo!mittaristo vaihdettu vaihdemoduuli vaihdettu!!auto käyntii ja noin 10-30sek vaihteet löytyy sitten häviää?!?!on ollu akun kengät irti ja kaikkee mahdollista kokeillu mutta ei vaan toimi kuin sen pienen hetken‍♂️öljyt kirkaat ei haise palaneelle!apuja todellaki kaivataan!
     
  2. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

    Siis eikö liiku mihinkään vai ei vaihda
    Öljymäärä oikein katsottu (käynnissä vapaalla pykälät läpikäytynä)
     
  3. Terjar

    Terjar 1st gear

    Liikkuu hetken eli just sen abaut 10-30sek sit loppuu veto ja öljyt katottu määrä ok.sammuttaa ja uudestaa käyntii taas mennään hetki
     
  4. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Saako tän ikäisestä luettua vikakoodeja voimansiirrosta? Se olis ihan eka askel jos auto antaa koodit koska tuo kuulostaa joltain sähköiseltä vialta joka katoaa kun käynnistää uudestaan.
     
  5. Terjar

    Terjar 1st gear

    Erittäin hyvä kysymys johon haluisin ittekki vastauksen!ku vika tosiaa häviää hetkeksi kun käynnistää uudestaan.itte en auton sähköistä täjua oikeestaa yhtää mitää..perus juttuja mutta sähkökuvista ei sitte mitää haisua.kajaanissa testerit kortilla eikä tolla vehkeellä kauas lähdetä.
     
  6. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

    Onko toi jo täysin sähköinen laatikko ettei mene enää vaihdevipua laatikkoon. Jos menee vielä vipu niin yleensä toimii/on ajettavissa jollain lailla ilman sähköjäkin.
    Miltä öljyn taso näyttää silloin kun kulku loppuu kun minusta kuulostaisi että öljynpaineet katoaisi kerran vetoloppuu.
    Öljynsuodatin irrallaan öljypohjassa?
     
    Akit tykkää tästä.
  7. Terjar

    Terjar 1st gear

    Menee vaijeri vaihdeakselii mut sähköinen ohjaus eli moduuli ns.välissä.tänää lasken öljyt ja katon mitä löytyy öpohjastaouto vika kun häviä sammuttamalla ja sit toimii taas hetken.
     
  8. Terjar

    Terjar 1st gear

    Outo et se tunnustaa silta niinku välillä menis iso pykälä päälle ja välillä pienempi eli ei tiedä mikä pitäs olla!
     
  9. Niin miten on, saako näistä luettu laatikon vikakoodit, mistä/miten. Omassa Vanissa samat oireet. Ennen talvisäilytystä ok, nyt käynnistyksen jälkeen toimii hetken.
     
  10. Akit

    Akit 2nd gear

    Onhan 2000vm autossa obd pistoke, et kyllä siitä saa koodit luettua.
    Niinkuin aiemmin mainittiin niin veikkaisin kans viaksi irronnutta öljynsuodatinta.
     
    Isamu tykkää tästä.
  11. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Hetkinen, onkohan näissä sama kun 700/4L60 lootassa joissa vanhan filsun tiivisterengas jää helposti vaihteiston reikään kun suodatinta vaihtaa?
    Jos sitä ei huomaa niin uusi suodatin näyttää asettuvan paikalleen, mutta ei menekään ihan pohjaan asti.
     
  12. Terjar

    Terjar 1st gear

    Suodatin oli kunnolla paikollaan.johto vikaa ja vähän kaikkee muutakin löytynyt‍♂️infoon tänne kuhan ja jos saan vanin rockkaa et mitä kaikkee oli vialla.ps:kaveri tilas testerin et vikakooditkin saa katottua ja jahka osat jenkkilästä tulee saan niputettuu jne.
     
  13. mänkki

    mänkki 1st gear

    mulla joskus H1:sen 4l80e loota meni vikatilaan, lootaan täysi remontti -ei apua. koko hässäkän syy oli kaasuläpän asentoanturi.
     

Kerro tästä muillekin!