FHRA Original Street 2024

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Shining Whit, 8.5.2024.

  1. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    FHRA:n striittiryhmät kituvat henkitoreissaan, sen enempää vapaasti hegittävien Real Streettiin kuin eri tavoi tekohengitettyjen Top Streettiin ei näyttäis juuri tulevan osallistujia.


    Viimevuona lanseerattu Original Streetkö FHRA:n kisojen katuauto-osallistumisen pelastus? Ainakin ensimmäisen osakilpailun ilmottautumisia katsellessa siihen voisi olla ainesta.


    OS:n idea on tarjota jo hieman jälkeenjääneellekin katukalustolle mahdollisuutta mukavaan kilpailuun. Se on hengeltään vanhojen striittikilpurien mukainen, ja rajattu 8.5 sekuntia ja hitaammille autoille.


    Kilpailla voi perinteisillä street-vehkeillä, moottorin viritys on vapaa ja sallittuja on niin vaparit kuin ahdetut eri sylinterilukumäärillä. Renkaan pitää olla DOT merkinnällä, ja maksimileveys 16.5” renkaaseen merkittynä. Tarkemmat säännöt löytyvät FHRA:n sivuilta.


    Viimekesänä ei vielä kukaan kolkutellut 8.5 sekunnin rajapyykkiä, vaan mukana oli autoja matalasta 9-sekunnista 11 sekuntiin asti. Ei kilpailtu otsa rypyssä ja kaavioon mahtui myös yllätyksiä.


    Toivottavasti sama homma jatkuu tulevana suvena. Tällä hetkellä ilmottautuneita ryhmään on neljä, lisenssiä ajamaan tulevilla on myös mahdollisuus osallistua kilpailuun, ja ensimmäinen kilpailu lisenssoinnin yhteydessähän on ilmainen.


    Joten odotetaan paikalle kymmentä autoa ensimmäiseen kisaan, mikä takaisi ryhmälle myös SM-arvon. Vielä on aikaa 11. päivän loppuun saakka ilmoittautua, joten mikäli tallista löytyy sopivaa kalustoa niin eiku mukaan!
     
    ET1121, fmila ja KOMONEN tykkäävät tästä.
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Ja osallistuminen menee vielä halvemmalla hinnalla kuin esim RS tai TS ryhmässä.;)
     

Kerro tästä muillekin!