-40 luvun auton katsastus vaatimukset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Silvarello, 14.5.2006.

  1. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Kahtelin tuossa Katsastus hommia tuohon "uuteen" ostokseeni(1942 Fleetline) pari kysymystä tuli mieleen; Paljonka saapi olkatappiloissa olla välystä? Onko vilkut(!) pakolliset?? Ei niin että en semmosia laittas siihen , mutta kun ei näytä alunperi olevan moisia hienouksia :lol: Kyllä ajat on muuttuneet sitten nelkytluvun kun istahtaa tuommosen kuskinpukille... :eek:
     
  2. B 50

    B 50 Gearhead

    Olikos se niin, että jos ei ole vilkkuja, pitää olla vinkkarit. Jotkut vuosirajat siihenkin tietysti olemassa. Ja niitä hölmön näköisiä heijastimia puskuriin ei tarvi jos on kaksi takavaloa(`42:een yksikin riittäisi). Katsurit niitä yleensä mielellään koittaavat kiristää laittamaan.
    Kirjastosta kannattaa hakea "90 vuotta liikenteen turvallisuutta"-kirja. Siinä on aika paljon mitä milloinkin pitänyt olla tietoa.
     
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    vilkut(eikä edes vinkkarit) ei ole pakolliset kuvast joskus 50luvun lopulla vai 60luvun alusta... mutt heijastimia täytyy olla kaksi vaikka valoja olisi yksi?????? eikö ole hölmöä ....[/u]
     
  4. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Tein joskus heijastimet missä on takapuolella magneetti, hittolainen vieläkö nuo löytyis... onk kellää tietoo noista olkatappien väljyyksistä?? :eek:
     
  5. rodhot

    rodhot Gearhead

    Vilkut tuli pakolliseksi -57 alkaen kertoi inssi kun asiaa kysyin.
     
  6. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

    Mulla 48 Chevy kävi juuri konttorilla. Omassa ei ainakaan "hirveästi" ole välystä olkatapeissa, joten jos väljää on niin kannattanee tehdä asialle jotain .Multa jäi muuten ylimääräiseksi käytettyjä raidetangon päitä 4kpl. Kolme niista kelpasi inssille.... :odroll:

    Mistään heijastimista ei ole kyllä ikinä kyselty mitään. Rekisterikilven valoa ei ole, eikä sitäkään ole kaipailtu.
     
  7. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Minnuupa kiinnostas oikeenpuolimmainen eli pidempi rt pää/varsi tsydeemi jos löytyy??? Onko noihin olkatappiloihin saatavana miten helposti korjaussarjoja vai meneekö sorvarihommiks? :eek:
     
  8. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Mulla on 60-luvun peräkärry, eikä siinä ole kilvenvaloa.. Milloin muuten moinen tuli pakolliseksi?
     
  9. B 50

    B 50 Gearhead

    Ainakin `48 lakiteksteissä on rekkarin valo pakollinen. Muistaakseni se tuli jo 20-luvulla, joka tapauksessa aikaisessa vaiheessa.
     
  10. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Jaa? Mitenkäs sitten tossa tehdasvalmisteisessa P-kärrissä ei sitä ole? Ja kärri on kotimainen kevytperäkärri 60-luvulta.. Eikö valopakko koskenutkaan peräkärryjä??
     
  11. impala1968

    impala1968 Gearhead

    51 pontiakkiin tuollainen sarja maksoi alle 50€ kotiovelle toimitettuna.
     
  12. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Mistämistämistä?? :eek:
     
  13. mutanen

    mutanen 1st gear

    Oisko tämmösestä linkistä Silvarellolle mitään apuu!
    www.fillingstation.com ja sinne haku juttuun osa koodi FS-102
    Siinä on yks korjaussetti siellä näyttää olevan vaikka mitä!!
     
  14. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Onks tuossa sarjassa kummatkii puolet?? vai pittääkö noita kaks tilata? Sets are complete for both sides... tarkottaako tuo nyt että käy kummallekii puolelle vai että on mukana kummankii puolen kalut?? :eek:
     
  15. Tuota vilkkujen pakollisuutta vm 57 rohkenen epäillä. Koska mm. VW Kuplassa oli vielä vuosimallissa -59 suuntaviitat.
     
  16. Bitch

    Bitch Gearhead

Kerro tästä muillekin!