0-100km/h

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 18.12.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voi olla liukkaampi kuin katu
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ja ihan kun en sitä tietäisi että rekassa on rajoittimet...ei ole aikaa ruvet poisteleen sulakeita ja leikkimään työaikan ...joten edeleen neloselta paikallaan ja siitä seiskalle kokeilu niin ei se nyt mikään järisyttävä kokemus ole tähän asti ollut.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eihän se mitään järisytä, mutta kykeneen tyhjällä nupilla jättämään autoilijoita esim. liikennevaloista. Siis pystyy, ei se tosin ole kovin järkevää eikä anna hyvää kuvaa alan miehistä.
     
  4. osilpi

    osilpi Gearhead

    Olin erään FL7:n kyydissä, josta sai rajoittimen pois pelistä kääntämällä avainta hieman sammutusasentoon päin (ei kuitenkaan liikaa). Tällöin tosin myös kaikki sähköt hävisivät autosta... Tyhjällä Tuusulan motarilla auto kulki helposti kierrokset tappiin, jolloin vauhtia arviolta yli 110km/h (nopeusmittari ei toiminut luonnollisesti). Mutta sehän oli vain kokeilu keskellä yötä.

    Toisessa firman FL7:ssa ei rajoitinta ollenkaan, koska vm 84. Kulkee sen 110km/h helposti koska vain. Muutaman kerran sitä on tullut käytettyä, kun edessä oleva pikkuauto on sahannut nopeuttaan edestakaisin.
     
  5. Rytari

    Rytari Gearhead

    kun aiheesta sivuun on jo karattu,kommentoin minäkin... jos raskaan kaluston nopeuksia haetaan niin ei ole mitään ajo-ominaisuudet huipussaan hommaa se ajaminen. sen verran mitä itsellä on tuota ajokokemusta noista "isommista" kuorma-autoista (käyttiksenä k-a suburban:) niin kaikki kulkee sen sata kevyesti, esim. 93vm. SK sisu menee mittarin mukaan jonku ~120km/h ja 3-aks. 113 scania kelaa tyhjänä vielä reilusti enemmän, kaikki ovat kuitenkin olleet laiillisesti rajoittamattomia ja ajo muutenkin lain puitteissa joten sitä ajoneuvokohtaista km/h lakia ei ole tullut rikottua :smile:
     

Kerro tästä muillekin!