10th Big Wheels 15.-17.7. Pieksämäki

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja USA Car Club ry, 22.3.2011.

 1. TopiCa

  TopiCa 1st gear

  Onko alueella yöllä vartiointi? Ja jääkö autot yöksi rantaan?
   
 2. silverliina

  silverliina 3rd gear

  Saa muuten pitää Pieksämäen matkailutoimisto tunkkinsa jos jatkaa onnen pyöräänsä toin majoituksen suhteen. Tänään on majoitus ja huomenna ei enää olekaan mut kelpaisko kolme kertaa kalliimpi ratkaisu?
   
 3. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  kukin jättää minne haluaa veturitallin pihas ollu joka vuos jotai yönki yli ( joku uskalias nukkunu teltassaki). alueella on yleiset kamerat ( mitkä löytyy myös torin laidoilta) jos muista oikein.
   
 4. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Mä tein viime vuonna semmosen ratkaisun että puolisen tuntia ennen näyttelyn loppua posotin täysiä tonne Loma Trion kämppingaluelle ja jätin auton ja teltan sinne. Takakontsarista fillari alle ja kamerareppu selkään. Sotkin cruising reitin varrelle kuvaamaan. Siitä jatkoin iltaa kaupungilla ja Veturitalleilla iltabileissä. Yöllä sitten rullailin teltalle sinne Trioon.

  Tällä kerralla luulen jääväni siihen Veturitallien pihaan telttailemaan.

  Tossa kuvia viime vuodelta. Loppupuolella kuvia tuolta veturitalleilta.

  http://tulilanka.pic.fi/kuvat/Car+Shows ... eels+2010/
   
 5. Heikki

  Heikki Gearhead

  Rantaan ei saa jättää autoja vaan alue tyhjennetään ja siivotaan kokoontumisajon päätyttyä.

  Aiempina vuosina porukkaa on majoittunut Weturitallien parkkiksella, mutta tänä vuonna se ei oikein onnistu sillä hiekkakenttäparkkis on muuttunut työmaa-alueeksi. Ekokem kärrää VR:n dieselillä kyllästämää maaperää ongelmajätelaitokselle...

  Autoja voi tottakai jättää Weturitallien lähelle ja autoissa, asuntoautoissa, asuntovaunuissa nukkua. Tallien edustalla on hieman parkkitilaa ja samoin tien toisella puolella. Virallista telttailulupaa ei noille tonteille saatu, kun varovaisesti kyseltiin eli autoissa nukkuminen on ok, telttailu ei oikein onnistu.

  Lomatriolta Naarajärveltä löytyy telttapaikkoja, se on noin 5km keskustasta. Ja Matkailuinfon kautta löytyy vielä opiskelija-asuntolan soluasuntoja noin kilsan päässä tapahtumapaikoilta, puh. 0445882219. Kannattaa kerätä samaan soluun vaikka useampi tuttu? Myös joitain yksittäisiä huoneita kuulemma löytyy la-su yölle.

  Kävin siellä paikanpäällä selvittelemässä asiaa ja pahoittelen, että teidän varauksessa olivat virheellisesti tarjonneet ensin väärää paikkaa, jossa ei ollut vapaita huoneita pe-la yölle. Tuo matkailuinfon majoituskuvio polkaistiin käyntiin pikavauhtia Hotel Sweet Homen tulipalon jälkeen ja nyt siellä vastikään avatussa infossa yhtä tuore henkilökunta koettaa säätää pikavauhtia kehitettyjä majoitusasioita parhaansa mukaan, joten tekevälle näemmä sattuu. Eiköhän siellä oteta kuitenkin opiksi.
   
 6. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  :rotfl: Eli menenkin samalla kaavalla ku viime kesänä.
   
 7. silverliina

  silverliina 3rd gear

  Ymmärrän kyllä että virheitä sattuu, ei siinä mitään. Eikä hotellin tulipalolle mitään tietenkään voi.
  Mutta jos sulle on kolmannen kerran varattu ehkä mahdollisesti majoitus joka ei sittenkään olekaan ihan varma ja reissuun lähtöön on pari päivää aikaa. Hieman tulee epävarma olo ja pahoittelut on kovin huono patja nukkua!
   
 8. francine

  francine 1st gear

  Silverliinan ja Mawen kans oli tarkoitus olla samassa porukassa... Weturitallien viereinen nurtsi oli mein vika vaihtoehto, mut jos ei sitäkään enää oo, ni voipi olla ettei tarvi lähteä ollenkaan. Uskomatonta säätämistä ton majoituksen suhteen :mad: Todella reilua tarjota huonompaa majoitusta kolminkertaisella hinnalla! Kuka tahansa tarttuu kiljuen tuohon tarjoukseen!


  ...NOT! :mad:
   
 9. Heikki

  Heikki Gearhead

  No minä en nyt valitettavasti voi muuta kuin edelleen pahoitella majoitusvarauksessanne sattunutta sekaannusta, voitte kyllä uskoa että matkailuinfon henkilökunta on tästä saanut palautetta paitsi teiltä myös meiltä. Muiden varausten kanssa ei tietääkseni onneksi ole ongelmia ollut.

  Myöskään Weturitallien viereisen kentän maanvaihdot ja niiden osuminen juuri heinäkuulle ovat asia, joihin ei meillä Big Wheelsin järjestäjinä ollut mitään mahdollisuutta vaikuttaa. Ei sitä voi tehdä enempää asioiden eteen kuin mihin on mahdollisuus.
   
 10. francine

  francine 1st gear

  Se, et kukaan ei voi millekään mitään ei poista sitä tosiasiaa, et meillä ei yhtäkkiä olekaan majoitusta, ja tapahtumaan on muutama päivä aikaa. Kiva tässä suunnitella reissua kun ei tiiä pitääkö reissuun varautua pilkkihaalareilla vai pääseekö sisätiloihin nukkumaan ja oikein suihkuunkin. Vai pitäiskö sittenkin jäädä kotiin... Jos jo reissun alla tökkii näin paljon niin mitä on luvassa itse reissussa?

  Eikä kyllä sekään lohduta, et kenenkään muun kohdalla ei ole vastaavaa tapahtunut... Ne tuskin huolii meitä viekkuun nukkumaan :odroll:
   
 11. magi

  magi 1st gear

  Hmm, nuo viimehetken majoitusongelmat kuulostavat ikäviltä, harkitkaa kuitenkin nurtsi-aluetta Lomatriosta, itse siellä majoittuneena voin ainakin vakuuttaa sen toimivan niinkuin leirintäalue vaan toimia voi.

  BigWheels on mainio tapahtuma ja kun se pyörähtää nyt 10:nen kerran, niin ei kannata missata.
   
 12. francine

  francine 1st gear

  Se on harkinnassa, mut vähän turhan kaukana Weturitalleilta...

  Ja se pitää vielä sanoa, että tietysti mä arvostan sitä, että Sweet Homen palon jälkeen alettiin vaihtoehtoista majoitusta järjestämään, mut silti tää sotku harmittaa aika hitosti tällä hetkellä. Oikeastaan eniten masensi tieto, ettei weturitallien nurtsia enää ole :lol:
   
 13. Heikki

  Heikki Gearhead

  Tänään kun kävin kyselemässä tilannetta niin olihan siellä useampia erilaisia majoitusvaihtoehtoja vielä vapaana: kahta eri oppilasasuntolaa, yksityisasuntoa ja Lomapirtin huoneistoja että tuskin pilkkihaalarein tarvitsee varustautua kuitenkaan ja sisätiloihin mahtuu kai ainakin 50-60 henkeä jos vaan tarjonta osuu kohdalleen.

  Koska kapasiteettia on vähän niin infon väen kokoamat majapaikkavaihtoehdot on kaikki vähän erilaisia ja erilaisin ominaisuuksin, osa on vapaana pe-su ja osa vain la-su ja hinnat on jokaisen mestan itse määrittämiä eli vaihtelua on.

  Toivottavasti nyt matkailuinfon väki on tarkkaavaisempi opittuaan tuosta ekasta sotkusta jossa vahingossa varasivat pe-su ajalle huoneen joka oli vapaana vain la-su.

  Toivotaan että vuodelle 2012 olisi jo lisää hotellikapasiteettiakin tarjolla, ainakin sellaista useammalla taholla seudulle suunnitellaan. Niin ja eiköhän se nurtsikin ole taas 2012 paikoillaan. Sen lisäksi on ollut ajatusasteella järkätä teltta- ja automajoituspaikkoja Hiekanpäähän (keskustassa) jossa olisi mukavammat maisemat ja uimahallin suihkut ja vessat luksuksena Weturitalleihin verrattuna. Tätä ei vaan tälle kesälle enää saatu vedettyä läpi kun tieto Weturitallien parkkiksen remontista tuli meille niin myöhään.
   
 14. silverliina

  silverliina 3rd gear

  Ihan selvyydeksi tässä koko tarina tästä helkkarin majoitus episodista!!!

  Viime vuonna Big Wheelsissä päätettiin että tänä vuonna ei telttailla.
  Varattiin ajoissa huone hotelli Sweet Homesta 70e/2hh/vrk, joka kaikkien iloksi meni ja paloi. (juu sille ei voi mitään, ikävä tapaus)
  Otimme yhteyttä Pieksämäen matkailutoimistoon niinkuin kehoitettiin tekemään.
  Meille luvattiin päivämäärään X mennessä järjestää korvaava majoitus ja ottaa yhteyttä. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut tai kuulunut ja kun itse soittelimme toimistolle, kappas meidät olikin unohdettu ja näin ollen taas jonon päähän odottamaan majoitusta!!!
  Varasimme sitten meille ehdotetun opiskelija-asuntola paikan jossa hinta/laatusuhde tuntui olevan kohdallaa 35e/2hh/vrk. Varausta tehdessä kukaan ei vaan muistanut kertoa meille, että kyseisessä tilassa on mahdollista majoittua ainoastaan la-su välisenä yönä kun taas meidän tarve olisikin ollut pe-la-su. Tämä virhe huomattiin matkailutoimistossa vasta eilen, kolme päivää ennen reissun lähtöä ja kas niin, meillä ei taaskaan ole majoitusta. Samaisesta paikasta tarjottiin kuitenkin yksityisen vuokraajan tarjoamaa tilaa. Ok hinta oli taas se 70e 2hh/vrk mutta muuten niin varteen otetaava että tartuimme siihen! Kunnes tänään Aprillia aprillia... Tähän yksityishenkilöön ei saadakaan enää yhteyttä ja meille tarjotaan soluasunnosta huonetta (jaat siis yleiset tilat random ihmisten kanssa) 40e/hlö/vrk, eli kalliimmalla kun kahden hengen hotellihuone!!!!

  Taidampa tästä lähteä ostamaan retkikokoista joustinpatjaa, untuvapeittoa ja sisustuspakettia tonne meidän 2m X 2m ekologiseen ja luonnonläheiseen leirintäalueen nurtsille koottavaan kartanoon... :wc:


  Edit!

  Maailmassa on ihania ihmisiä! iso kiitos Mizuz
  Ehkä tästä sittenkin tulee kiva viikonloppu! 8)
   
 15. kautsi

  kautsi 3rd gear

 16. cb125twin

  cb125twin Gearhead

  radiosuomi kanavaksi pe puolenyön jälkeen
  tunnelmaan pääsemiseksi...
   
 17. Heikki

  Heikki Gearhead

  Jos sattuu asumaan kuuluvuusalueella niin YLE Etelä-Savon Radiossa tänään klo 9.40:
  "Autoharrastuksesta ja tapahtumasta jutellaan cruisailun lomassa."

  Sääennustekin näyttä jo pilvipoutaa lauantaiksi ja kutakuinkin kaikki tapahtumassa tarvittava materiaali pahviautoverstaan laatikoita myöden alkaa olla kasassa. Eiköhän tästä vielä jotain saada aikaiseksi =)
   
 18. manninen81

  manninen81 1st gear

  ei oo pariin päivään vastattu matkailuinfosta... onkoha sielt sit kaikki majoitus vaihtoehdot loppu :(

  noh otettava teltta vissii mukaa...
   
 19. RebelQueen

  RebelQueen 1st gear

  Jaahas, mopar team lähtee mansesta puolenpäivän aikoihin. Jos kerrankin kerkeisi perjantain häppeninkeihin ajoissa!! (olettaen että swingeri ei ole tienposkessa keittämässä välillä manse-spankhill sitä ennen :p

  Jännä toi matkailuinfo. soitteli 2kertaaa ja tarjos majotusta vaikka mulla oli jo koko vkl hotellihuone. Jännä juttu!! :p On varaukset vähä sekasin menny jossain kohtaa ;) 8)
   
 20. spinneri

  spinneri 3rd gear

  Eivät ilmeisesti tarjoa Etelä-Savon Radion uutisia YLE Areenalla, en ainakaan yhtäkään löytänyt hakutoiminnolla. Harmi, olisihan se ollut kiva kuulla mitä siellä "höpötettiin"...


  Kirjaimellisesti hiki hatussa töitä paiskova

  Jari Sjöman
  Spinneri Magazine
   

Kerro tästä muillekin!