10th Big Wheels 15.-17.7. Pieksämäki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja USA Car Club ry, 22.3.2011.

  1. silver8streak

    silver8streak 2nd gear

    Tällä kertaa osallistuttiin vain iltabileisiin ja sanottava on että bändi valinnat oli osunut jälleen kohdilleen.Kiitokset artisteille ja järjestävälle seuralle mukavista kemuista.
     
  2. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Tässä syy miksi minä ja "seurueeni" on karannut letka-ajon jälkeen pois. Tosin tänä vuonna lisä syynä oli tuo pikkuprinsessa 9kk... Nuorena vitsa väännettävä.
    Tämä musiikkijuttu ei ole pelkästään Bigwheelsin "ongelma" vaan aika yleinen Jenkkiautopileissä. Tosin bändivalinnat saivat vissiin paikalle myös semmoisia mitkä ei päivällä käyneet. Miten olisi käynyt jos illalla olisi soittanut yksi rokkapilli bändi ja pari hieman toisenlaisen musiikkityylin edustajaa...?
    Jokatapauksesessa hieno tapahtuma ja aion tulla taas ensivuonnakin!
     
  3. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    Perjantain musa tarjonta tod ihmetytti; Savon Solmussa soitti erittäin hyvä "Itä-suomalainen" "Rattlesnakes" lähes tyhjälle salille ja Big Wheels mainosti Yölintua (vai oliko se "Yök-lintu" juopon solistinsa mukaan?). Tais sekin soittaa tyhjässä hallissa?
    Minä tanssin tangosta rock'iin mutta taidan olla vähemmistöä näissä piireissä?
    Muutenkin koko perjantai oli rahan ja ajan tuhlausta - ei siellä ollut ketään missään... No, oppi ja ikä kaikki. Lauantai riittää ens vuonnna.
     
  4. Virpi59

    Virpi59 Gearhead

    Hienosti järjestetty tapahtuma jälleen kerran, kiitokset järjestäjille!
    Vintage-messut Big Wheelsin yhteydessä oli loistava idea ja huikeat iltabileet veturitalleilla kirsikkana kakun päällä 8)
     
  5. katti

    katti 1st gear

    Hieno päivä kaikin puolin! Hienoja autoja, iltabileiden musiikki ok, vintage-messut mukava lisä, onkohan mahdollisesti ens vuonnakin? Vois ehkä itekkin myydä tavaraa. Eli eiköhän sitä taas ens vuonnakin paikalla :D
     
  6. neppari

    neppari Gearhead

    Mitä bändejä siellä sitten pitäisi olla soittamassa????

    Ja esimerkiksi Heinäkuun lopulla Cape Fearissa ei taida olla yhtään tötterötukka bändiä soittamassa.
     
  7. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

  8. neppari

    neppari Gearhead

    Tämän kuminpolttamisen kiellon olisi voinut myös kertoa niille kahdelle uuskoppaselle Camarolle joiden piti melkeimpä joka halvatun kulmassa esitellä kotteronsa tehoja. No takaisin tulle meinasi sitten karata pöpelikön puolle ko. kottero. Itse suunnittelin että jos olisin autot pongannut cittarin parkkikselta olis avaimet lentänyt järveen. Joten varokaa vaan ne kaksi vihreää camaroa toinen koe kilvillä ja toinen tarrattu normikilvillä. Minunkin vittuuntumiskynnyksenni tiedän ajotapaanne kohtaan alentui huomattavasti piitaamattoman käytöksenne takia. Toki jos sitä kumia polttaa tyhjällä parkkipaikalla jossa ei ole katselijoita ei se ole olevinaan niin hienoa.

    Mitä järkeä on rikkoa kieltoa joka jossain tilanteessa voi tehdä sen tilanteen että cruisinkia ei enään järjestetä Big Wheelsin yhteydessä.

    Mutta siis itse tapahtuma oli taas hyvin jäjestetty ja kivaa oli. Bändit oli veturitalleilla hyvät mutta kommenttia antaisin siitä että ko. baarista saa vain limpparia tai kahvia ei mitään muuta alkoholitonta. Joten ensi vuonna on heinäkuun keskimmäinen viikonloppu varattu taas Big Wheelsille.
     
  9. silverliina

    silverliina Gearhead

    Tuosta perjantaista, (tämä ei liity tapahtuma järjestäjään, vaan yleisesti Pieksämäkeen ja sen yrittäjiin) olipa vinkeetä kun tultiin kaupunkiin siinä 16.45 niin jokainen putiikki ja kirpputori (mm.) sulkivat ovensa klo 17.00 ja samaan aikaan alkoi valua jengiä kaupunkiin... Olisikohan kannattanut pitää vaikka tunnin ylimääräistä auki? Lauantai kun meni kokopäivän siellä puistossa niin jäi mm. paikallinen Fida ja isompi kirppis ja muutama muu kiinnostava putiikki näkemättä.

    Ja tuosta musiikista, itselle menee kanssa kaikki iskelmästä, räntttätäntän kautta rautalankaan ja vielä ihan nykymusiikkiinkin ja jokaisellahan on oikeus pitää vaikka techno rapista ja silti harrastaa jenkkiautoja ei se sitä katso.
    Mutta se nyt vaan taitaa mennä niin että valtaosalle se ränttätänttä uppoaa parhaiten!
     
  10. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuossa näkyy ne seuraukset, konepelti on jo putsattu ja maski menossa...eipä tuosta pystyne tunnistamaan kun ei näy naama...toivottavasti otti silti opikseen :wink:
     
  11. Jonimac

    Jonimac Gearhead

  12. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Kyllähän tuosta auton melko hyvin tunnistaa, että jos on jonkun tutun ni osaa vielä jälkeenpäin vähä kenoilla :wink:

    Tapahtuma oli yhtä hyvä ku aikasempinakin vuosina ja joka kerta herää sama ihmetys, miten tuolla aina tuntuu siltä ku koko kylä ois mukana tapahtumaa wäkräämässä? Ei kyllä tuu missää muualla sitä tunnetta! :)

    Ja tietysti, pakkohan siellä on ollut viihtyä kun tää tais olla jo kuues kerta mokomassa tapahtumassa :rotfl: Nii joo ja kiitokset vielä järjestävälle porukalle!
     
  13. Mawerick

    Mawerick Gearhead

    Tjoo, aattelin että oliko kerholaisia mutta muistaakseni tuo (maamoottorilla varustettu) auto/kuski ei ole. Kerholaisia ei tainnut olla liikkeellä oikean merkkisillä muita kuin me ja Joensuun porukka '59 rämpylällä. En toki kaikkia tunne/muista joten voin olla väärässäkin.
     
  14. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Mulla ois varmaan pientä videooki mutku ei saa niitä tosta puhelimesta ulos...yritän rämpätä...
     
  15. gec

    gec 3rd gear

    Hienoo oli, vaikka tänä vuonna paikalla vaan lauantai päivän ja illan. Aikaseen meni kuitenki, ajellessa...
    Iltabileet oli kyllä mitä parhainta!! Bändit oli loistavia. Kiitos! :D
     
  16. idiot

    idiot Gearhead

    melko hapokasta :oops:
     
  17. Temetzi

    Temetzi 1st gear

    Olen Big Wheelsin alkuajoista asti käynyt tapahtumassa, tänä vuonna viimeinkin omalla harrasteautolla, ja voin ilokseni todeta tapahtuman kehyttyneen vuosi vuodelta aina vain paremmaksi tapahtumaksi. Iso hatunnosto järjestäjille ja kaikille talkoolaisille, mahtava tapahtuma! :D

    Perjantain rastiajoa sää suosi ja mukana oli siinäkin käsittääkseni ennätys määrä pirssejä mukana, lauantain pienet sateet eivät haitanneet viihtymistä yhtään, huippu cruising paraati ja ilalla kunnon bileet weturitalleilla. Kyllä kelpasi, tuo musiikki asia jota jokut ovat purnanneet on varmasti sellainen että koskaan ei voi varmasti kaikkia miellyttää, joten perinteinen rokettirolli on mielestäni hyvä kompromissi. Itse viihdyin kyllä yölinnun tahdissakin perjantaina. Valitettavasti sunnuntain bbq run Jäppillään jäi välistä lauantain venähtäneen juhlimisen takia, toivottavasti ensi vuonna sitten.

    Omia rakentavia kehittämisehdotuksia olisi mm. perjantaille voisi olla myös rastiajon lisäksi muuta ohjelmaan niin ehkä silloin saisi enemmän porukkaa aktivoitua kylälle jo perjantaina. Lisäksi kaipaan lauantai päivälle rompetoria, joka puuttuu tapahtumasta kokonaan. En tiedä onko mahdollisuutta sunnuntaille järjestää lähellä olevaan Motoparkin radalle varttimailin kokeilu ajanottolaitteilla, joskun on sattunut Big Wheels radalle.com tapahtuman kanssa samalle viikonlopulle ja silloin on ollut mukava käydä vielä Virtasalmella sunnuntaina katsomassa kiihdyttelyitä..
     
  18. ftp

    ftp 2nd gear

    Hieno tapahtuma oli taas! Mukava viikonloppu kaikenkaikkiaan Pieksämäellä. Kiitoksia tapahtuman järjestäjille. Hopeiseen Malibuun tais meiltäkin löytyä jotain rojua... Paljon näky kavereita ja uusiakin tuttavuuksiakin tuli. Kiitoksia myös Antille majoituksesta! :D
     
  19. reisiharja

    reisiharja 1st gear

    kiitos vaan järjestäjille. joka ikinen vuosi ollaan oltu ja beach partytkin oltu, olisko nyt sitten tullu 12v vai 11v peräkkäin.kun tuli aikoinaan luvattua että täällä kyllä tullaan käymään jatkossakin sille customoidulle vani kuskille nimi taas hukassa, niinkuin master card ruotsin power reissun jälkeen :D . perjantai oli yllätys kun oli noinkin paljon porukkaa rasti ajossa kun silloin joku vuosi oli vaan muutama auto. oltiin perheen voimin rasti ajeluissa ja illalla ajeltiin 11 asti pikku pojan kanssa. lauantaina kokeiltiin keretä ensimmäisien joukossa aluelle mutta tietäähän nuo nais... lauantai oli yllätyksiä täynnä kun yksi kaveri tuli kyselemään että olenko tuon 62 chryslerin omistaja ja selvisi että hän on kyseisen auton omistanut olikohan vuonna 88, :eek: siinä sit meni tunti-pari. sit oli mukava jutella olikohan adventurer nimimerkillä kirjoittavan kanssa 60 luvun alun mopareiden oudoista ja erillaisista muotoilusta mikä kyllä sopi meidän silmiin ja zyn-5 nimimerkille valaisevasta kerronnasta hänen omasta 62 chrysleristään, vieläkin ajatukset pyörii et on se sysler ollut komee näky 70 luvun lopussa perä ylhäällä, scoopilla ja kerronnan mukaan tampereen nopein. :D :D . ps. perjantai oli tosi hyvä juttu toivottavasti tulee olemaan jatkossa,mutta voisi olla saman tyyppinen niinkuin silloin joskus vaikka tosi hyvin kävi näinkin. iso kiitos tullaan ensi vuonna.
     
  20. Sheikki

    Sheikki 3rd gear


    Listasta tulisi loputtoman pitkä.
    Ja muutamalle voisin vielä tarkentaa, että en pyytänyt ettei roketti rollia soitettaisi, vaan jos edes yksi 3 bändistä olisi jotain muuta. Jos tämä on liikaa pyydtty, niin mielestäni tötterö tukat on jo ylimielisiä ja pyrin jatkossa välttämään ko. tapahtumia, eli anteeksi vaan. :poff:
     

Kerro tästä muillekin!