123-tyypin mersun rattilukko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 16.9.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Millä systeemillä kyseisen bensamersun rattilukko toimii? Nyt avainta käännettäessä virrat tulee normaalisti, ja auto lähtee käyntiin, mutta rattilukko on vaan koko ajan päällä. Virtalukko on siis kojelaudassa, ei rattipylväässä. Onko kyseessä alipainetoiminen juttu vai joku sähkösysteemi??
   
 2. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Ohjauslukko toimii alipaineella, eli tsekkaa esin lukon KAIKKI alipaine liitännät (MYÖS LÄHTÖPÄÄSTÄ). Lukko sijaitsee ohjauspylväässä ja jos se on jumissa oikein huolella, niin koko ohjauspylväs on irroitettava ja porattava lukitustappi auki.

  Suosittelen MB:n korjausoppaan hankkimista. Alafamerin opus on hyvä ja hyödyllinen, eikä maksakaan paljoa siihen nähden kuinka hyödyllinen se on. Lisäksi sen saatavuus on hyvä.
   

Kerro tästä muillekin!