1938/1939 Ford Fordor korin mittoja + muista peltitöistä

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja J.J. Laakso, 30.9.2014.

 1. J.J. Laakso

  J.J. Laakso Gearhead

  Kävin tuossa jo nuo kaikki koosteet läpi ja selasin googlen päästä päähän, mutta korimittoja ko. vehkeeseen en mistään löytänyt.

  Eli olisiko jollain '38-'39 neliovee ilman sisustuksia sillai, että pääsis ottamaan hieman mittoja, tai jos kovin kaukana Pirkanmaalta katsoen niin toimis mittamiehenä mun puolesta?

  Ja onko kukaan törmännyt missään lattiapeltien piirustuksiin, mittakuviin tai sapluunoihin, nuo kun eivät kovin kummoisilta itsevalmistettavilta vaikuta ja hinnat niissä on silti ihan "törkeitä"...

  Lisäksi miten/mistä olette ottaneet ovien pohjien muodot/mitat, ne kun on kaikista ovista täysin hävinneet? Vai pitäiskö vaan ostaa suosilla etuovien korjauspalat (niitä kun saa) ja "kopiois" takaoviin?
   
 2. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Valmis lattia jostain rungollisesta "elintenluovuttajasta"...ja se runkokin, ainakin etupää?
   
 3. steelbar

  steelbar 1st gear

  Moi, Olen hitsaillut paljon klassikkoja. Viimeksi Rahkosen Chrysler Zephyr -47. Omaan rodiin tein kokonaan uuden lattian ja ovien alaosat 20cm suorasta pellistä. Taito hyppysissä. Nyt olis talvella aikaa tehdä vaikka tollanen. nSoittele 040-5617427 Orimattila/Artjärvi Texas-Arska
   
 4. J.J. Laakso

  J.J. Laakso Gearhead

  Taitoa jonkun verran itselläkin, pienet infot vaan puuttuu :) Niin ja kiitos yv:llä lähestyneille, eiköhän tääkin tästä kun saa vaan tallin valmiiksi...
   
 5. 3830

  3830 Gearhead

  Morjens.

  Mulla on kyllä verhoilu paikoillaan, mutta eihän nuo nyt kovin tiukalla ole ovissa kiinni. Eli kyllä voi tulla mittailemaan meikäläisen 38 Deluxe Fordorista ovien alahelmojen muotoilua (saattaapi olla jopa hitsaamattomat, eli tehtaan mitoissa).

  Masiina on vantaalla vielä jonkin aikaa kunnes siirtyy talvisäilöön. Tosin nykyinenkin paikka on ahdas ilman lämmitystä, mutta jos ei sada, niin saahan sen ajettua ulos niin mahtuu pyörimään ympärillä.

  Antti B
  nollaneljänolla 51768kaksseitsemän
   
 6. Puli-Song

  Puli-Song 3rd gear

  Olisko laittaa kuvaa Chrysler Zephyristä. Mulle ihan outo laite! :eek:
   
 7. Ilari

  Ilari Gearhead

  http://spotandshoot.com/automotive-reto ... er_zephyr/

  Heh, on varmasti Lincolnista kyse, mutta piruuttaan kokeilin mitä kuukkelilla löytyy.


   

Kerro tästä muillekin!