1955 Plymouth

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja JariV, 9.8.2013.

  1. JariV

    JariV 2nd gear

    Onko täällä muita jotka pitävät tästä?

    On ns. one-year wonder eli tota koria tehty vain vuonna 1955 ja seuraavana vuonna jo siipiä kasvatettu. Mun mielestä helvetin hyvän näköinen ja on saanut tilata 350cid isolohkolla ja dual quadina myös.

    Omaa silmää hivelee 2D tolppa Savoy. Just moinen on Ebayssa myynnissä tällä hetkellä ja polttelee ihan helvetisti. Tää on mun mielestä kaunein auto vuodelta -55.

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1955-Ply ... 4175b546ae
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    ja on saanut tilata 350cid isolohkolla ja dual quadina myös.

    kuinka varma tieto tuo on ?
     
  3. JariV

    JariV 2nd gear

    Löytyy monesta lähteestä, jopa ihan Wikipediastakin myös. Äkkisältään kun funtsii niin tollaseen vessaan saakin laittaa muutoskatsastamalla jo ihan kunnon kattiloita pellin alle.
     
  4. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Moppen RB-lohko tais kyllä tulla vasta `58 eli ei `55 ollut vielä "isolohkoa" tarjolla tai B lohkohan toi 350 on. Hieno koppa kylläkin ! Wikipedia on ihan yhtä luotettava tietolähde kuin "hevosmiestentietotoimistokin". JariV tais kyllä innostua hiukan liian aikaisin, tosin kyllä sä varmaan saisit tommoiseenkin koppaan ihan minkä vaan tekniikan nokalle ja ihan leimalle asti toteutettunakin.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    juu, ei oo sanu edes 318:lla, se tuli vasta 1957. 1955 oli tarjolla suurimpana mottina 260 cu in poly.
     
  6. Kalu

    Kalu Double Gearhead

  7. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    kuka vaan voi ihan mitä vaan kirjoittaa viki spedeaan...
    törkeän hienoja noi 55-59 savyt näin foortfriikin mielestäkin!
    sitten kun lotossa voitan, ekaks iso talli ja sitten 57-59 avo plymari talliini :O)
     
  8. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Komps.
    Varmaan levyjarrujen laittamisen jälkeen ei mittää isompia ongelmia.
     
  9. kapa

    kapa 3rd gear

    Munhan on pakko vastata myönteisesti kun pihassa moinen möllöttää.
    Mun auto alkuperäinen suomiauto belvedere, 230 lättis ja powerflite tomaatti.
    Odottanut muutaman vuoden käsittelyyn pääsyä.


     
  10. JariV

    JariV 2nd gear

    Tosta 350 dual quadista on ihan mustaa valkosellakin olemassa että se on ollut tarjolla (mikälie Police Pursuit tai jotain) ja moinen riittäs kyllä konttorilla kekkoslandiassa. Se taas sit on eri asia että onko noita alkuperäisesti koskaan tilattu ollenkaan.

    Onkos kapan vehkeessä kuinka monta ovea?

    Houkuttelis toi yksilö jonka linkkasin mutta kun justiinsa sai nykyisen pelin valmiiks niin en nyt jaksa alottaa uutta täysprojektia heti. Kunhan vaan ihailin ton vehkeen muotoja ja aattelin kysellä josko muilla olis samaa perversiota havaittavissa.

    Mä en tiennyt edes tosta Plymouth Savoy Wiki-sivusta. Mä hain kuukkelista vaan 1955 Plymouthia ja se olikin Belvederen sivu joka komppas yhtä esitettä mikä löytyy hyllystä. Vai että oikeen 395cid moottori oikeen? Onks sellastakin valmistettu? Ikinä kuullukkaan moisesta...
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Tosta 350 dual quadista on ihan mustaa valkosellakin olemassa


    onkohan miten salaista tietoa ?
     
  12. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Kuukkeliin minäkin sen tuuppasin ja klikkasin ekaa wiki-sivua mikä vastaan tuli. Nii eihän se miltää luotettavalta kyllä näytä.
    En minäkään tosta oo kuullu, en kyllä niin moparimies ookka. En kyllä oo tosta 350 koneestakaan koskaan kuullu, mutta sellanen näköjään on olemassa.
     
  13. kapa

    kapa 3rd gear

  14. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    dokumentteja odotellessa .
     
  15. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toi 350 on kyllä harhaa, toki jos on musta valkosella niin saattaahan se kelvatakin. Se on B-isolohko ja tuli markkinoille vasta 1958, et sinänsä sellasen saaminen 1955 plymariin ois vaatinut jotain yluiluonnollisia kykyjä. 1958 siis oli eka vuosi kun sitä sai plymariin, ja esimerkiks elokuva-auto Christinessä mun mielestä oli sellanen kahella nelikurkkusella.
     
  17. JariV

    JariV 2nd gear

    No olin sitten kai väärässä.
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    EI kai noiden kans nin oikees voi olla ku tota tietoo löytyy eri lähteistä erilaista. Sitä kautta voi skyllä hyvinkin ola mahdollista esimerkiks leimassa "todistaa" asioita jotka ei välttämättä kuitenkaan oo ihan niin. '56 vissiin kelpaa muutenkin vertailuautoks ja siinä tais olla 303, eli isolohko pitäis saada ihan muutoskatsastuksella rehellisestikin.
     
  19. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Kymmenen vuotta vanha topic. Aloittaja hehkuttaa -55 Plymouthia varmaan ihan syystä. No, niin tai näin, Poliisimuseon FaceBook-sivustolta löytyy kuva joka väitetysti esittää -55 Plymouth Belvedere/Savoy miekka-auton kojelautaa. Hyvä näin!

    [​IMG]
     
    esmi ja MJF tykkäävät tästä.
  20. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Haitekkiä oikein katossa… kaksin kappalein kameroita. Nyt hymyilyttää, mutta tuohon aikaan lienee ollut kova juttu.
     

Kerro tästä muillekin!