1957 bel air projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja timopajala, 8.10.2020.

 1. timopajala

  timopajala Gearhead

  Maalari haki auton ja sit tuli toinen seks aikaa tilalle ettei tuu tylsää
   
  Visa, Make500, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. timopajala

  timopajala Gearhead

  Lisää hommaa

   
  Isamu, ramtouch ja Visa tykkäävät tästä.
 3. timopajala

  timopajala Gearhead

  Hiukan muita hommia välillä. Tuli tutun prätkä kans laiteltua tossa välis jne
   
  isalmela tykkää tästä.
 4. timopajala

  timopajala Gearhead

  LehtinenA, Vuppe, hartsa69 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Hieno on väri candi punainen ? Onko tehty niin että esim kultametsku massa ja päälle punainen värilakka ?
   
 6. timopajala

  timopajala Gearhead

  Sävytetty pohja, värimassa, efekti litku ja lakka. Pohjan sävy todella tumma punainen
   
 7. timopajala

  timopajala Gearhead

  Mistähän sais sellasia pieniä peilejä ovi tolppaan? En haluis välttämättä noita orkkis peilejä laittaa nii vois miettiä jotain muuta ratkaisua sen tilalle. Netin kautta sais mut myykö noita suomessa ketään?
   
 8. pe-le

  pe-le 1st gear

 9. timopajala

  timopajala Gearhead

 10. timopajala

  timopajala Gearhead

  Rosteri lista meni mutkalle nii melkosen kamalia syoristeltavia noi

   
  esmi ja Visa tykkäävät tästä.
 11. timopajala

  timopajala Gearhead

  Autoa nippuun. Kilometrin verran tätä listaa

   
  LehtinenA, Isamu, Visa ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. Ace66

  Ace66 3rd gear

  On se prkl hieno!:):)
   
  LehtinenA, tooke, timopajala ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. timopajala

  timopajala Gearhead

  Kiitos.:):)
   
 14. timopajala

  timopajala Gearhead

  Huomasin tässä tänään et oli iso hyöty kun en vanhoja käsisahoja heittänyt menemään.

  Puuttui kaks oven listan kiinnikkeitä nii hienosti sai tehtyä käsisahan terästä sahaamalla sopivan palasen, siihen reikä sopivaan kohtaan ja vetoniitti siihen, niitin lyhennys sopivan mittaiseksi ja valmis kiinnike siinä mm kierteellä.
   
  impala-63, Isamu ja isalmela tykkäävät tästä.
 15. timopajala

  timopajala Gearhead

  Tossa asennus puuhissa huomasin et ei olis kannattanut tuuletusikkunoita vielä laitella ollenkaan. Tulevat niinkuin viimeisenä. No kaikki purkuun vaan nii tuleepa reeniä siihenkin puuhaan :)

  On muuten kohtuu kamalat taivutella noi ikkuna tiiviste urat. Onnistuin yhden pakkaan kun harjoittelin mut vielä sen sai korjattua onneks.

  Sit seuraava erikoisuus tuli siinä et noi liimataan kiinni 80% ja vaan pari hassua ruuvia tulee kulmiin.

  Täyty käydä hakeen liimaa ja kokeilen ylihuomenna sit miten sen kanssa käy. Ikkunakin olis hyvä olla paikallaan niin sen voi veivata ylös nii saa liimat sit rauhassa jämähtää tai sit teippaa sen vuorokaudeksi et kuivuu jne
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. timopajala

  timopajala Gearhead

  Takasivulasien asennusta jne

   
  esmi tykkää tästä.
 17. timopajala

  timopajala Gearhead

  Tänään tuli kojetaulu asenneltua eli ne insertit siis paikoilleen, kello yms siinä samalla. Kellohan ei toimi ja ruutu oli täysin valkoinen, kova kiillotus auttoi asiaan ja linssi näyttää täysin uudelta ja toimii siis lähinnä koristeena. Ostan sit jossain vaiheessa uuden kun rahaa taas saa kasaan :cool:

  Valot ja vilkut testattu et kaikki toimii niinkuin pitää ja kaikki siis kiinni myös. Etu light bar siis vaan parilla pultilla paikoillaan mut sen verran laitoin kii et näki että vilkut ja parkit pelittää jne.

  Pyyhkimien toiminnan tarkistin myös Tossa samalla ja pelittää hienosti.

  Lämppärin letkut myös asensin jo sisälle asti konetilasta.

  Lämmityslaite vielä laittanatta paikoilleen kun täytyi se etulevy maalata mustaksi kun pieni osa siitä näkyy kojetaulun alta.

  Ilmastoinnin letkut kans laiteltu konehuoneesta sisälle asti .
   
  esmi, Visa, isalmela ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. timopajala

  timopajala Gearhead

  Lämmityslaite asenneltu paikoilleen letkuineen ja kaikki kiristetty ja sähköt myös laitoin siihen valmiiks jne. Asensin samalla kojetaulun alle tulevan paneelin missä siis lämmitys venttiilit kiinni jne
   
  esmi, Visa, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. timopajala

  timopajala Gearhead

  Asennus puuhia tänään, lämppärin puhaltimen putket paikoilleen. Lämppärin testaus et pelittää kaikki. Mankan asennusta, eihän se sinne mahtunut vaikka piti olla ihan mallikohtainen.

  Otti tuhkakupin kiinnike rautoihin kiinni. Leikkelin sit sen pari senttiä sieltä takaa peltiä pois, ei siis jää näkyviin mitenkään nii sain radion paikoilleen.

  Sit hanskaluukun sovitus.. Juu eihän se sinne mitenkään mahtunut. Otti niihin lämppärin putkiin kiinni jne jne. No orkkis hanskaboksin leikkely ensin ja siitä sabluunat ja uuden tekoon. Pohja ja sivut jo tehty sekä verhoiltu.

  Täytyy katto vielä tehdä ja nää siis sellasia et saa hanskaluukun reiän kautta laittaa paikoilleen kun alakautta ei mahdu mitenkään.

  Seuraavaks täytyis alkaa rca johtoja yms vetään. Täytyy jostain muuta kautta ne laittaa kun konsolin kautta, ei saa vissiin kauheen läheltä virtajohtoja asennella.

  Töötin sain lopulta myös pelittään, en tajunnu kun siellä on kaks nastaa et se toinen täytyi kytkeä maihin ja toinen töötille jne.
   
  esmi, Visa ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. timopajala

  timopajala Gearhead

  Kaappeja myllätessä huomasin et on jäänyt takasivulasien kiskot näköjään jenkkilään eli ei tulleet auton mukana ollenkaan.

  Laittelin tilausta classiciin mut ei ole varastossa eli saattaa mennä kohtuu kauan että moiset saa. No eipä se mitään haittaa eli pönkään ikkunat sit vaan ylä asentoon jne siks aikaa kunnes kiskot saan tuohon.

  "Ovipahvit" aattelin tehdä kokonaan muovista eli haen etrasta esim 5mm muovia suoraan ja teen siitä. Käytännössä ikuiset eikä kosteus pilaa niitä mitenkään eikä ihan kamalasta edes paina. Voi toki ohuempaakin käyttää kuin 5mm et täytyy katsoa mitä sieltä löytyy kun kerkee siellä käymään.

  Kohta olis sit jo se katsastus hetki siihenkin laitteeseen edessä. Hiukan se hermostuttaa kun aina nää muutos vehkeet on sellasia jne.

  Ai niin ja pyörien suuntaukseen se täytyy viedä tässä piakkoin ja ennen leimaa siis.
   
  Isamu ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!