1961 Chryslerit Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Windsor, 1.3.2004.

 1. jounes

  jounes Gearhead

  On mulla toi lista, mut sekin on vähän rutussa. Aattelin vaan ettei olisi tarvinut käydä naputtelemaa sitä suoraksi. Mutta on varmaan helpompi oikoa toi oma kuin rekanalle jäänyt.
   
 2. sirppi&vasara

  sirppi&vasara 2nd gear

  viimekuussa rantautui 61 tolppa newport.luulin ostaneeni projektiauton mutta nyt on 500 mailia jo ajeltu auto toimii moitteettomasti on täysin alkuperäinen ja repimätön.muutamille osille on tarvetta kts ostoilmo.talven aikana olis tarkotus maalata auto päältä orkkis värillä eipä paljon muuta laitettavaa tunnu olevan.
   
 3. jounes

  jounes Gearhead

  Ei sattuisi kenelläkään olemaan kuskinpuolelle takavalon kehystä? Ehjä pitäisi olla.
   
 4. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  1961 Chrysler Windsor, aiempi rekisteri NSO-14 on näemmä päätynyt Hollantiin ja nyt tuoreimmat sikäläiset omistajat haluaisivat selvittää autonsa vaiheita Suomessa.

  [​IMG]

  Auto on ilmeisesti tullut Suomeen 1986, rekisteröity 1989 ja viety täältä Hollantiin 90-luvun puolivälissä. Auto on esitelty lyhyesti Veekasissa 1/92, jolloin sen omisti Jaakko Ikävalko, joka oli auton myös tuttavansa avustuksella maahantuonut. Sen ovat 90-luvulla ennen Hollantiin päätymistä omistaneet henkilöt "A. Forsman" ja "J. Sjöberg" pääkaupunkiseudulla.

  Hollantilaiset omistajat ilahtuisivat, jos saisivat jotain uutta tietoa autonsa historiasta. Laitoin heille jo infot V8-Magazinen esittelystä.

   
 5. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Jos löytyisi nyt toinen yhtä kova 1961 Chrysler fani kuin minä, niin voisin kaupata todellista vuoden 1961 aatelia ihan kaikilla mittaeilla mitattuna
  eli 300 G:n
  Kalifornian projekti, suora koppa ja liki kaikki osat jo jäljitetty. Nostajanien moottorit vain hakusessa ja jotain kumiletkuja yms. kuluosia.
  Alkuperäiset bensakrematorio varusteet eli long ramit kaasareineen tallella.
  Uudet kromit! uudet pyörät ja penkit jo verhoiltu alkuperäismaassa.
  Katsokaa nettiautosta ilmo!
  Oikeesti tämän halvemmalla ei voi kirjainsarjan kolmesatasta saada.
  kahden vuoden päästä tämä on niin kallis ettei suomesta ostajaa löydy ja päätyy ruotsiin niinkuin monet G:t ja F:t ovat ehtneet :(
  Ehkä myöhemmin kaduttaa mutta ei vaan ole aikaa ja tuo avo Jorkkeri ehkä riittää.
   
 6. GTX71

  GTX71 1st gear

  Eilen ajettiin kotiin -61 New Yorker 4dHT...
  Hyvinhän tuo toimii, vain pakki puuttuu ja jarruissa säätämistä :rotfl:
  Pitää koittaa olla polttamatta tätä :odroll:

  Katsastetaan vasta keväällä, pitää ottaa se laatikko irti ja viedä korjattavaks.
   
 7. Windsor

  Windsor Gearhead

  ^^Onnittelut! Parikkalastako haitte, vai oliks tää joku muu?
   
 8. GTX71

  GTX71 1st gear

  No Parikkalasta, tai oikeammin Saarelta 8)

  Kasissa huomasin myynti-ilmon ja kun oli niin lähellä, pitihän se käydä katsomassa.
  Oli niin hyvä, ettei voinut olla ostamatta... :D
  Ei järjen häivää...
   
 9. GTX71

  GTX71 1st gear

 10. Windsor

  Windsor Gearhead

  Pitää varmaa käydä tein tallil joku päivä ihmettelemäs...
   
 11. Windsor

  Windsor Gearhead

  Kattelin tuolta Extreme car showsta kuvia ja sieltä pompsahti silmille hieno sininen Windsor! En oo tuollasta ennen nähnytkään, mahtaako olla joku vasta uitettu jostakin?
   
 12. sirppi&vasara

  sirppi&vasara 2nd gear

  mistähän mahtais löytyä uusia tuuli ja takalasin listojen kiinnikkeitä vai löytyykö mistään?
   
 13. Windsor

  Windsor Gearhead

  Nostellaanpa vanhaa hyvää aihetta. Tunnustaakos kukaan tuoneensa näitä lisää suomeen tai myyneensä pois suomesta? Ittellä on keltuainen pölyyntynyt tallissa kohta kaksi vuotta, omaa laiskuutta/saamattomuutta, mutta kunhan tiet vähän kuivuu, niin sitten taas ajellaan...
   
 14. B

  B Gearhead

  Kohta myyn kun Dollari on näin vahva Euroon
  verrattuna.
   
 15. ebeee_

  ebeee_ 2nd gear

  Kertokaahan te viisaammat mistä sais tollaseen -61 uusia kromi osia puskuria listaa valojen kehystä ynm.. vai onko pahastikkin kiven alla?
   
 16. Windsor

  Windsor Gearhead

  Puskureita vois kysellä Akseli von Gardan nimimerkiltä, listoja ym. saattaa löytyä ruotsista Power meetistä, jenkkiromikset, ebay, tuskin ihmeempiä suomesta...
   
 17. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Oletko kysellyt Imperial Clubista?

  http://www.imperialclub.com/
   
 18. ebeee_

  ebeee_ 2nd gear

  Kiitoksia tiedoista. Tuli tuossa pari vuotta sitten hommattua tollanen 2d ht newport projekti ja nyt olis aika alkaa sitä rakentelee jos sain sen viel lähi vuosina ajoon:)
   
 19. Golden Lion

  Golden Lion Gearhead

 20. mopari61

  mopari61 1st gear

  Tuli itsekin haettua -61 newport 2D HT Unkarista maaliskuun alussa. Auto oli seissyt n. 10 vuotta mutta ihan OK kuntoinen. Ohjaussimpukka puskee tehostimesta öljyt pihalle kun käyttää, on ilmattu ym. mutta ei auta, oli kylläkin tehostin tyhjänä kun auton ostin. Olisikohan simpukka jumissa. Kannattaako itse alkaa purkamaan vai veisikö pajalle.
   

Kerro tästä muillekin!