1989 Sportsiden kolahdus....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Del Monte, 14.3.2009.

  1. Del Monte

    Del Monte Gearhead

    kun laatikossa on pieni D päällä ja esimerkiksi tulen risteykseen jonne joutuu hiljentelemään/pysähtymään jolloinka laatikko pudottaa pienimmän vaihteen pesään, tuntuu kuin olisi pieni "tyhjä" väli ennenkuin ottaa kiinni (siis kuin menisi rankaat syyhkäksi), mutta sitten ajelin isolla D-vaihteella matkaa ja jouduin hiljentelemään samoin niin koko "välystä" ei tunnu, onko kellään tullut moista vastaa?

    Perä ei ainakaan äännä ja kaverin kanssa tutkailimme että kun vapaalta laittaa vaikka pakin päälle jarrulla pitäen autoa paikoillaan, näyttää kuin kardaani pyörähtäisi jonkin matkaa tyhjää ennenkuin ottaa kiinni ja päinvastoin jos laitetaan D pesään.


    Monte 8)
     
  2. Tee Koo

    Tee Koo Gearhead

    Olisko kardaanin ristikot väljähtäny?
     
  3. NymiS

    NymiS Gearhead

    perästä pikku pyörät kuluneet
     
  4. Del Monte

    Del Monte Gearhead

    ristikot vaikuttaa olevan okei, oisko sitten ne pienet pyörät kulahtaneet, ovatko kallis/vaikea korjata?
     

Kerro tästä muillekin!