1993 Grand Prix mittari näyttää 20km/h liikaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Karck, 22.4.2015.

  1. Karck

    Karck 3rd gear

    Eli tommonen ongelma ois, vaikuttaa ikävästi vaihteiston käyttäytymiseen vissiin. Voiko VSS sensoori aiheuttaa tollasen? Ei hypi toimii tosi tasasesti ainut ongelma toi virhe. Ihan liian suuri heitto tommone 20.
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    voisiko vaihteisto joskus olla vaihtunut ja vika olla mekaanisesti siinä rattaassa? Kaippa sensoritkin voi aina sekoilla...
     
  3. Karck

    Karck 3rd gear

    Ei o vaihettu vissiin vaihteistoo koskaan. Ja tos ei sensorinkaan pääs oo ratasta mitä vaihtaa. :S
     
  4. Karck

    Karck 3rd gear

    Vastailen vian löydettyäni, anturiin kerääntynyt 300tkm metallipöly. Jäätävä kerros sitä siinä oli. Varuiksi olin tilannut rokkiauton halvimman anturin ja sillähän se alko pelittämään. Varmaan ois vanhakin putsauksella mennyt.
     

Kerro tästä muillekin!