2010 finals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Putte, 22.8.2010.

  1. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Eikö ookkin hienoa?Ne 3 autoa jotka sen alitti on kyllä turvavarusteiltaan ajan sallimassa kunnossa,joten turvallisuuteen vetoaminen on kyllä perusteetonta mielestäni.

    Mutta kunhan muutama muukin tiimi saa kaivettua ne loput voimat pihalle niin alkaa olemaan melkoista pumppausta tiedossa.
    Turbo autot näytti jo tulevan ukkosen,ja kaasu autot tulee toiselta syrjältä vaparien kimppuun mutta ilman taistelua ei kaaduta!
     
  2. jjh82

    jjh82 1st gear

    mun mielestä tollanen että samoja luokkia ja kuskeja näytetään kokoajan niin vie mielenkiinnon seurata koko ohjelmaa. en ymmärrä että mikä siinä on ettei voi muita luokkia näyttää. eihän sitä ole pakko jokaisessa jaksossa kaikkia luokkia näyttää mutta olis sentään suotavaa että jotain vaihtelua tulis. näyttäis sitten ees noi finaali lähdöt.
     
  3. pontikka

    pontikka 3rd gear

    Televisio näkyvyys

    Jos haluaa varmistaa näkyvyyden esim.sponssien takia tiimi ostaa ns.televisio paketin ,jolla saa näkyvyyttä muutamaan lähetykseen oli aijemmin muistelen jotain 500e.eli artisti maksaa ja monessa katuauto tiimissä jossa ajetaan harrastus pohjalta rahalle on muutakin käyttöä.tämän takia esim.3lähetyksissä näkyvät kalliit luokat joille yleensä joku sponsori maksaa kyseisen paketin..
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Re: Televisio näkyvyys

    Tais olla 1000€ ja niin että FHRA on päättänyt ne luokat joille tuo on mahdollista eli artisti maksaa mutta FHRA vielä erikseen valitsee ne artistit.

    Eikä siinä mitään, jos se on tolleen hyvä niin ok mutta kyllä kaikista luokista pitäs vähintään tulokset kertoa, se kun ei vie montaa sekuntia lähetysajasta.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ihan sama mitä noi cuppiluokkien tiimit maksaa, ei näytetä, on joku joskus yrittänyt. Rahat palautettiin kyllä. Eli on ns. "poliittinen päätös".

    Mitä tulee noihin osallistujamaksujen eroihin, niin kantsii pitää mielessä myös se mitä osallistumismaksulla saa, eli yleensä varikkosijoittelussa ei olla kenties siellä kärkipäässä, ja kokonaisuuteen kuuluu kaikki kaks lippua. Siihen ku ruvetaan ostaa lisäkorttii ne jotka moista tarvitsevat, että saa edes sen normi SM-ryhmän miehityksen sisään, ni ollaan äkkiä aika liki SM-ryhmän ilmoittautumismaksua, et sille tv-näkyvyydelle ei just hintaa jää.
     
  6. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Re: Televisio näkyvyys


    Eipä ole kahteenvuoteen ollut tollaista mahista missään luokassa
     
  7. ProSB 170

    ProSB 170 1st gear

    Re: Televisio näkyvyys

    Nopein laji, mutta hitaimmat miehet :rotfl:
     
  8. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  9. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  10. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  11. fordstw

    fordstw Gearhead

Kerro tästä muillekin!