2019 jäsenyys voimaan heti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Polvijärvi ry', aloittaja Chevy68, 17.12.2018.

 1. Chevy68

  Chevy68 2nd gear

  Tervetuloa uudet jäsenet, vanhojen jäsenten sekaan.
  Nyt tuli Rodders pakasta sellainen käsi että pystymme tarjoamaan vuoden 2019 jäsenyyden kaikille uusille jäsenille voimaan heti. Siirry kotisivujemme liity jäseneksi osioon, maksa halutun jäsentason jäsenmaksusi vuodelle 2019 ja syötä tietosi lomakkeelle. Toimitamme uusille jäsenille logollisen t-paidan.

  Tule mukaan toimintaamme, tulossa on mm. bussimatka näyttelyyn, cruisingeja, muuta yhteistä toimintaa ja tapahtumia sekä yritysvierailuja.

  Tulossa on myös sähköinen jäsenkortti jolla jäsenemme saavat jatkossa merkittäviä etuja.

  Jäsenistömme koostuu pääosin Polvijärven, Joensuun, Outokummun ja muiden lähikuntien harrastajista tai ajoneuvoista kiinnostuneista ihmisistä.

  .[​IMG]
   
  -kk- tykkää tästä.
 2. Chevy68

  Chevy68 2nd gear

  Vanhat jäsenet, huolehtikaapa jäsenmaksunne tammikuun 2019 loppuun mennessä.
   

Kerro tästä muillekin!