21-pultti lätyskän kytkinasetelma???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja pas2, 29.11.2012.

  1. pas2

    pas2 Gearhead

    Onko tämä oikeanlainen? Laatikko oli viritelty välipalan kanssa kiinni... Ja kanitti.

    kuva
     
  2. jzl

    jzl 1st gear

    Näenkö väärin, vai onko koneessa trukkimallin 11 tuumainen kytkin? Monet sovitteet varmaankin tarkoitettu henkilömallin 9 tuuman kytkimelle.
     
  3. pas2

    pas2 Gearhead

    Jotain tommosta kuvittelin. Pitänee purkaa auki ja sovittaa oikeamman näkönen tilalle, ei kai toi 9" kytkin pääse luistamaan vakiokoneella ja kohtalaisen keveällä korilla.
     
  4. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Tod.näk. ei luista. Aikoinaan kolmeysissä pikkasen viilatulla 239:llä ja harvahkolla perävälityksellä 9" uus kytkin alkoi hivenen luistamaan täyskaasu lähdöissä.
     
  5. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Eikös toi ole ns. käpäläkytkin? Sisällä siis kierrejouset, niiden puristusvoimaa lisäämällä saa lisää pitoakin kytkimeen.
    Kalkulaattoreitakin on asiasta olemassa, että mikä on riittävä jousipaine millekin kitkapinta-alalle.....
     
  6. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Miksi painia kytkimien kanssa? Mulla olis 239 24 pulttinen vm.-41 100hp
    ja C4 paketti siftereineen myynnissä. Runkoon keskiosaan muutoskappale hännälle ja menoks.
     
  7. pas2

    pas2 Gearhead

    On mulla tos pari pg laatikkoa mutta tohon niinku kuuluu 3-vaihteinen käsiloota. Ja 24-pulttinenkin on. Mutta hot rotta on 21-pulttinen.
     

Kerro tästä muillekin!