300M:n polttoainemittari?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Deltapete, 17.7.2012.

  1. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Kävin tankilla ja varmasti tuli tankki täyteen Chryselissä, mittari näyttää että 1/4 osa tankkia olisi tyhjillään. Samaa näyttää matkamittari eli missä vika?- Oldsin mittari tuli kuntoon aikoinaan, kun hyppi takapuskurin päällä.... :D
     
  2. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Ei kannata hyppiä,jos ei ole uutta puskuria varalla,mutta ota akun kenkä irti ja anna olla 15-30min ja sitten takaisin paikoilleen,auttaa tai sitten ei.Kun pistät virrat päälle anna sen käydä rauhassa kaikki läpi ennen kuin käynnistät.Visionin oudot viat korjaantu usein tällä,samaa sukuahan nuo ovat.
     

Kerro tästä muillekin!