405 pösön päästöt päin helv...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja 020673, 15.2.2008.

  1. 020673

    020673 3rd gear

    :mad: eli käytin kyseisen rakkineen katsastuksessa ja inssi alko kaiveleen barabellumia kun loppu testeristä asteikko.otti ja liimas "mukava kaveri kun oli"tarran tuulilasiin et seriffitkin näkee et oli päästöt pielessä.onko noissa ranskan pullissa joku tyyppivika muukin kun 7 kirjainta.lambda anturi vai lämpötila anturi tai joku stanan härpätin mikä vaihtaa?
     
  2. Nakki-

    Nakki- 1st gear

    Paha lähteä tästä yhtäkkiä veikkaamaan mikä vikana olisi, mutta kyllä se lambda kaikista todennäköisin vaihtoehto on. Mittaamallahan se selviää.
     
  3. 020673

    020673 3rd gear

    No vot meni läpi että heilahti.Joo vaihdoin lambdan ja ei muuta kun konttorille.Inssi oli onnesta soikeena ja kehu miten hyvät arvot on :eek: .v..ttu noitten "uudempien autojen kanssa saa olla joku helevetin diplomi-insinjööri että saa leimasta läpi. Ostasin valiantin talviautoksi mutta nekin maksaa jumalauta enemmän nyt kun uutena,eli pitää vaan kiduttaa itteensä ja ajella noilla EUROVEMPAIMILLA vielä toistaiseksi. :poff: tämä rojekti nyt tässä.
     

Kerro tästä muillekin!