57-61 siipimoparit.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kille77, 4.3.2005.

 1. kille77

  kille77 Gearhead

  laittakaas nettiosoitteita mistä löytyis esim. myytäviä desotoja,new yorkereita ym.ym. kaik tieto ois tarpeellista ja kuvia ym. ja vain 57-61 vuosimalleista.
   
 2. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

 3. ari2004

  ari2004 Gearhead

  kts. YV
   
 4. kille77

  kille77 Gearhead

  57-61 siipimoparit

  joo aika hyviä löyty. 60 de soto ja 59 new yorker 2dht ja 4dht mallit ois niinku hakuses. ja windsorit myös et jos löytyy ni hyvä ois. ei näyttelykuntosia tarvi olla :wink:
   
 5. budweiser

  budweiser Gearhead

  Joensuussa kaupan ´59 Sport Fury ja ´59 Windsor 2 d HT:t
  P.0400 - 278 279
   
 6. heikkisj

  heikkisj Gearhead

 7. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Tätä samaista autoa myytiin jo viime keväänä, hinta on kyllä tuosta muistaakseni noussut.. mutta silti vaikuttaisi ihan kivalta :)
   
 8. DD6

  DD6 Gearhead

  Millainen mahtaa olla Suomen 1957-1958 Plymouth-kiintiö? Pari Dodge Kingswaytä on tullut nähtyä, mutta varsinaisia Plymoutheja ei yhtään.
  Kyseinen malli on ollut kiinnostuksen kohteena pian 13 vuotta, mutta vasta nyt alkaa talous olla kohdillaan. Alle 20k euron ei hyväkuntoinen Belvedere irtoa, tuollaisen summan sitä saattaisi olla valmis repäisemään (hyvä suunnitella, kun töiden jatkuminen lokakuun jälkeen vielä epävarmaa, mutta elämä on).
   
 9. Crown57

  Crown57 Gearhead

  Muistanpa joskus Virtasalmen motoparkissa nähneeni puna-valk. '57 Plymouth 2dHT, nyt on se himo-hieno 58 2dht belvedere niillä isoilla puskurinpäillä, sitten se avo 57, 58 valkonen savoy 2dht.... muita?Sitten on ainakin yksi '57 Fury 2dht..
   
 10. DD6

  DD6 Gearhead

  Näytti Plymouthcentralin sivuilla olevan kuvia yhdestä suomalaisesta -57 Plymouthista. Kuume nousee. 8)


  No, USAsta tulossa kohta yksi -58 Fury...1/18 tosin.
   
 11. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Ja sitten ilmeisesti se mysteerinen kymmeniä vuosia seissyt '57 Plymouth Savoy 2d HT joka seisoo kai jossain Jäppilän suunnalla Pieksämäen lähellä. Huhuja on ollut ja ns. "ensikäden tietoakin" vaan mitään mikä mulle olisi sen auton olemassaolon todistanut ei ole tullut vastaan. Kyseisestä yksilöstä huhuttiin jo 80-luvun lopulla...
   
 12. waltti

  waltti Gearhead

  Jkl:tä löytyy -58 plazan raato.
   
 13. 59

  59 Gearhead

  Näistä 57-58 Plymareista oli joskus juttua tuolla Mopar-kerhon palstalla, mutta laitetaanpa omat havainnot myös tänne. Eli:

  Kaveri oli Big Wheelsissä omalla Plympallaan ja hän kertoi, että juttusille oli tullut paikallinen äijä, joka kertoi omistavansa Suomi-auto 2DHT:n. Eli kai sellainen on olemassa. Se toinen suomi 2DHT 59 Dodgen keulallahan on nykyisin ilmeisesti katkaistu kahtia, jos juttuihin on uskomista.

  Espoon automuseossa oli ainakin pari vuotta sitten vaaleansininen Plaza 2DHT (sama joka on ollut aikanaan V8:ssa), mutta en kyllä muista oliko 57 vai 58?

  Puna-valkoinen Malmin Powerin kuminpolttokisan voittanut yksilö on tallessa jossakin päin.
   
 14. 58STW

  58STW 1st gear

  Niin on ja hyvässä tallessa onkin.
   
 15. Mano

  Mano 1st gear

 16. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Autosta on nakohavainto noin 3 viikon takaa. Auto on tullut Ruotsista jo oliko jo 70-luvulla Suomeen. Tekniikkana on 6+automatti. On fleikki maalattuna 70-luvun kuosissa. Tietojen mukaan voipi tulla liikenteeseen lahivuosina. EI MYYNNISSA ei hairita omistajaa.
   
 17. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Joo, eihän kaiken tarvitse olla aina myynnissä. Hieno juttu, jos auto liikkuu jonain päivänä. Vaikka en ole autoa koskaan itse nähnyt, niin viimeaikaisten vihjeiden perusteellahan se tosiaan on olemassa. Omistajahan taitaa olla alan ihmisiä kuitenkin :)

  Tässä muuten taidekuvaversiona se toinen vuosikausia seissyt 1957 Pieksämäen suunnalta, ei tämäkään myynnissä ;)
  http://www.virhe.org/kuva.php?id=24163
   
 18. DD6

  DD6 Gearhead

  Hyvä tietää niin voi viikonloput käyttää tehokkaamminkin, kuin kierrellä maakuntaa siivekkäitä bongaten.

  Entä Mobilistissakin esitelty -58 Fury HEMIllä? Käy ja kukkuu edelleen Suomenniemellä?
  Harmi kun usabil.nu:n Plaza kummittelee vieläkin sivulla, vaikka myyty jo. Ei olisi hinnalla ollut pilattu.
   
 19. mauno75

  mauno75 1st gear

  mulla DeSoto Fireflite -60 2dht :pinup:
   
 20. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Onkohan se karu race-tyylinen (6pak-scoop) oranssi BB 57-58 farmi (kingsway??) vielä hengissä? Muistan kuolanneeni sitä joskus treen swapissa vuonna 90 jotain.
   

Kerro tästä muillekin!