-57 Bel Air kromistojen irroitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 54474N4, 7.8.2022.

 1. 54474N4

  54474N4 Gearhead

  Miten Bel Airista saa sivuikkunoiden ja katon välisen pitkän kromilistan irti? Kyseessä 4DHt jos sillä nyt on merkitystä.
   
 2. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Minkä ikäinen mahtaa olla kyseessä ? Jos joku 59-60 ja samanlainen usean listan hässäkkä kuin Cadillacissa , niin ensin tiiviste irti , sen alla oleva lista on ruuvein ja jollain korikitillä tiivistettynä , sen jälkeen sivulle ulospäin naputtele esim kovalla puukapulalla vesikourun kyljessä oleva lista alalaidasta ja nosta ylöspäin kun irtoaa , etene varovasti pitkin listaa ettei väänny , sitten pitäisi ylin lista irrota ylöspäin , se on painettu puristetiukkuudella paikoilleen ja se sivulista lukitsee sen. Edellyttäin että on sama idea kuin Caddyssä.
   
 3. 54474N4

  54474N4 Gearhead

  Kyseessä siis -57 chevy kuten otsikossa sanotaan
   
 4. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Siitä huolimatta etsi ruuveja tiivisteen alta , on todella pieniä ja kannat kartiot jotta uppoavat samaan tasoon listan kanssa.
   
 5. 54474N4

  54474N4 Gearhead

  No sieltähän ne ruuvit löytyivät. Ikkunan tiiviste oli ruuveilla kiinni. Tiivisteen ruuvit vain oli piiloitettu tiivisteessä olevan kumilärpäkkeen alle, siihen kohtaan mihin sivuikkunoiden yläreuna tulee.
  Tiivisteen alta paljastui kromilistan ruuvit.
   
 6. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Hyvä että löytyivät , saitko kaikki listat jo irti ? Kärsivällisyys palkitaan , ne kun malttaa irroitella rauhassa ettei väännä väkisin irti , niin on joskus kiva asennella takas kun ensin kiilloittelee ne irallaan.
   

Kerro tästä muillekin!