-57 malli erot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja BB615, 3.4.2008.

  1. BB615

    BB615 Gearhead

    Siirretään kysymys tänne asiantuntijoiden osastolle.
    Eli mitä ovat 150,210 ja Bel Air mallien eroavaisuudet sisustassa, ulkokuoressa ym.. kaikki tiedot ovat tärkeitä.

    Ois osto aikeita 210 2d HT malliin.

    Kiitos.
     
  2. firing order

    firing order 3rd gear

    Jep.

    Mallisarjojen eroista voisi kirjoittaa helposti pienen kirjan. Jos keskitytään kysymääsi 2 d ht malliin, sitähän on valmistettu vain 210 ja Bel Air malleina. Erot ovat kosmeettisia, ja koskevat lähinnä ulkopuolen listoitusta sekä verhoilumateriaaleja ja niiden leikkauksia. Valmistusmäärältään 210 sarja on huomattavasti harvinaisempi. Tekniikkapuolella erot ovat minimaalisia, koska lähes kaikkia vaihtoehtoja on saanut minkä tahansa mallisarjan kanssa.

    Onnea auton hankintaan.
     
  3. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Eikös 210 mallissa lyhyemmät listat siipien päällä ja kylkilistan välissä ei ole sitä "alumiini-levyä"??
    Ja mä oon aina luullut että 210 mallit on kaikki tolppa-koreja.Ei ht...
    Aina oppii uutta :D
     
  4. Pro ´55

    Pro ´55 Gearhead

  5. ata

    ata Gearhead

    Onko muuten nuo 1957 150-mallin kylkilistat samat kuin 1955:n listat kun näyttävät niin samoilta. Tämä on itse asiassa askarruttanut mieltä jo vuosia... ihan vain mielenkiinnosta?
     
  6. firing order

    firing order 3rd gear

    Ainakaan -57 150 sarjan vyötärölinjassa kulkeva "kyljen pystylista" ei ole sama kuin -55 mallissa. Pitkistä vaakalistoista ei ole sataprosenttista varmuutta, todennäköisesti profiili on kuitenkin eri. Pienenä detaljina voidaan mainita että Kanadassa valmistetuissa 150 sarjan -57 malleissa käytettiin samaa lyhyttä kyljen pystylistaa kuin -55 farmareissa, joka ei siis nouse ylös ikkunalinjaan asti.
     

Kerro tästä muillekin!