'57 Oldsmobile - onko näitä Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Milestone, 8.7.2008.

 1. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Ai tämäkö?

  [​IMG]
   
 2. Otto

  Otto Gearhead

  Mainittiinko tässä jo se Salossa 80-luvulla vaikuttanut laikka (?) avo ja V:)n picknick raportissa 90-luvun lopulla näkynyt mattamusta laitos jossa oli neonkeltaiset (!!!) scallopit?
   
 3. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Eikös se Tikkimiehen auto ollu aito avo?
   
 4. f-85

  f-85 Gearhead

  Ja se matta-musta scalloppi vaunu oli hieno toki mutta 56.
   
 5. tikkimies

  tikkimies 3rd gear

  kyyyllä tämä aito -57 avo oli , meni silloin aikanaan Turkuun ja tarina kertoo että olis kulkeutu pohjoseen kaverille jolla oli jo ennestään 2-ovinen samanmoinen kovalla katolla.......en sitten tiedä missä nykyään on....
  Kuvassa ollaan Salon pyöreässä parkissa joskus 80-luvun puolivälin paikkeilla....
  [​IMG][/img]
   
 6. cmr70

  cmr70 1st gear

  Oldsi tuli kaverille ouluun joskus 80luvun puolivälin jälkeen kuvassa olevassa kunnossa. Kaveri teki peltityöt ja maalas auton jonka jälkeen se jäi seisomaaan ja seisoo edelleen kaverin tallissa keskeneräisenä.
   
 7. Cuda

  Cuda 1st gear

  Re: .


  Kiitos kiitos
   
 8. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Jokos varataan parkkipaikka Hottentottien jouluaattona talon edestä?
   
 9. Cuda

  Cuda 1st gear

  Varataan ! :D
   
 10. tikkimies

  tikkimies 3rd gear

  nonnii.....ai se on sittenkin siellä , niinkuin tarina kertoo
  .....olispas hienoo neljännesvuosisadan jälkeen saada tuo takas ja tehdä
  loppuun......
  ei varmaan kuitenkaan olis sopivasti myynnissä / vaihdettavissa... :eek: :eek: :eek:
   
 11. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Voisikin itseasiassa maalata joskus tuohon talon eteen pari kunnon parkkiruutua, tuskinpa naapuritkaan siitä pahaa tykkäisi. Voisikohan siihen hankkia vielä sellaisen jenkkikolikoilla toimivan parkkiautomaatin (johon tutut toki saisivat poletteja veloituksetta)?

  Muuten, tuo aiemmin mainittu 2d Sedan, onko sekin -57? Yhden sellaisen olen nähnyt (viime kseänä Power Meetissä), aika vähän on Eurooppaan valunut noita 2d tolppia..
   
 12. Cuda

  Cuda 1st gear  Ei ehkä(?) kannata testata naapureidesi huumorintajua ruutuja maalaamalla.. :D

  Soittavat pian kunnalle että kunnan tarvis muka laittaa pysäköintikielto siihen lievään alamäkeen/kaarteeseen..

  Ku se sun vastapäinen naapuri kerto jo kaks vuotta takaperin heränneensä - joka kerta - ku autot käynnistettiin - tai palattiin takas teidän kämpille - ja kun kysyin et häiritseekö - niin hän sanoi että noooo..ei - Kunhan ! - ..se "raggarointi" nyt vaan pysyy siinä vain kerran vuodessa - EI - useammin. :lol:

  Sitä ajatellen en lähtis maalaamaan jenkkiauton kokosia riittävän suuria ruutuja tai asentamaan mittareita omatoimisesti - ku viimeeks ne naapurit siinä rauhallisella kadulla tosiaan kertoivat sen hyvän huumorinsa kestävän niitä liki suoria putkia just max sen kolme yötä vuodessa. :rotfl:
   
 13. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Äläs, käytiinhän siellä Mercurylla elokuussakin, tosin se oli päiväsaikaan joten naapurin (ex-)raggari oli varmaan töissä...
   
 14. Cuda

  Cuda 1st gear


  No ilmankos! se sun naapuri tuli kertomaan et on kovat äänet, ja heräs joka yö mökään, jos sillä on jotain vanhaa autoharrastustaustaa itellään.. - ku ***tuako sitä tullaan Amerikan Jenkeillä kotioven eteen muistuttamaan et se raggarointi oli sitte hauskaa touhua, ja et olis kiva hommata taas joku lotja itelleenki... ..ja vääntään veistä haavassa.. :rotfl:

  Oon kyllä huomannu ennenkin et entiset tupakoitsijat, tai entiset alkoholistit, tai entiset raggarit.. on vähä äkäsiä jos muut ei oo saakeli joko itse asettuneet ruotuun, tai pakon sanelemana pistetty luopumaan, sellasista epäterveellisistä elämäntavoista.. :lol:
   
 15. Stout

  Stout 3rd gear

  Joo, mutta Mercuryssä on niin hiljaiset äänet niin ei naapurikaan häiriintynyt.

  Mutta otsikon aiheeseen, muistan kun armeijan aikaan oli juuri tuo -98 avo myynnissä ja harmitti kovin kun ei ollut rahaa sitä hankkia. Hyvä juttu että auto on edelleen Suomessa ja toivottavasti valmistuu joskus takaisin liikenteeseen. Taitaa olla ainut 98 avo -57 Olds Suomessa?
   
 16. Nikoroivainen

  Nikoroivainen 1st gear

  Tuuloksessa herätetty viimekeväänä 10vuoden hallin nurkassa seisottamisen jälkeen -57 4ht golden rocket moottorilla oleva oldsi. Varmasti monille tuttu -90 luvulta
   
 17. hla

  hla Gearhead


  N**-28?
   
 18. Nikoroivainen

  Nikoroivainen 1st gear

  Juurikin tuo
   

Kerro tästä muillekin!