-59 2d ht Suomi-Impala

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 17.11.2003.

  1. BRC1

    BRC1 Gearhead

    "Fiskiksellä on muuten älyttömästi tietoa vanhoista Suomi-autoista ja niiden historiasta, harmi, että se ei enää kirjoittele niistä."

    En paljo muuta toivoise että herrat Fiskis ja Kimi jaksaisivat julkaista jonkun 2400sivuisen suomihotrod historian kaikkine hauskoine tarinoineen tai jaksaisivat tehdä pariläpyskää vanhasta suomihotroddingista vuoteen. Itse katson kuuluvani "toiseen" aaltoon ja missanut 15vuodella sen hauskimman ajan.

    Pitääkö tässä alkaa keräämään kansalaisadressia aiheesta paremman lukemisen puolesta....
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Jos joku julkaisisi asiallisen kirjan suomi hot roddingin historiasta niin varmasti voisin ostaa kyseisen opuksen. Eikös Alfamer ole kustantanut joitain kirjoja?
     
  3. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Joo,Hyvinkäällä se on ollut 70-luvun alkupuolella ja väliluovareiden mukaan vuodesta -78 vuoteen -96 täällä Uusitalolla.Voisko joku laittaa Fiskiksen yhteystietoja yksityisviestillä,vaikka sähköpostiosoitetta?Jos hänellä vaikka ois tietoa milloin ja miten(muuttoautona?)auto on tullut Suomeen.Ja niitä osiakin saa tarjota,jonkun verran on jo löytynyt mutta jotain pitäs vielä löytyä että Impalan saa elvytettyä takaisin liikenteeseen yli 30 vuoden tauon jälkeen. :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy59 2004-01-16 17:17 ]</font>
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Siitä se alkaa, adressin täyttäminen. Toinen vanhoista Suomi-autoista haaveilija on Mercury King aiheena 58 Mercury toisaalla.
    Ja voisin minäkin ostaa kirjan jos sen halvalla saisi.
    Pussihousu
     
  5. Micky

    Micky Gearhead

    juttelin abaut vuos sitten erään jampan kanssa ja tuli juttua et sillä olis 59 2d pala tallissa ja ollut ajossakin kalajoen tai kauhajoen suunnilla...auto oli pinnaltaan lintahtava ja vissiin parannukseen menevä laite...onkos kellään tietoa et onko puheissa perää??

    .....tarvis varmaan käydä morjestaas yhtä miekkosta näistä edesmenneistä suomihelmistä...joskos ne kaikki kuvat sais taltioida itelle ja vaikka johonkin esillekin kaikkien ihailtavaksi...näin vaan sellaiset kuva-arkistot mitä ei joka pojalle tuu vastaan muutakuin just vahinkoos jos silloinkaan...mutta siitä lisää jos saan jotain radikaalia tehtyä asian hyväks...
     
  6. gmc63

    gmc63 1st gear

    Se toinen 59 impala se joka oli varastettu ja muuta niin se oli kaverin omistuksessa espoossa aika monta vuotta olihan se ihan kiva lintta.
     
  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Veikkaan, että kauppaehdoissa oli, etteivät V8-Magazinen entiset omistajat saa julkaista alaan liittyviä juttuja Suomessa moneen vuoteen. Kuinka moneen?
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onhan Fiskis kirjoittanut pari juttua Mobilistiinkin. Yksi varma ostaja Suomi-hot rodding historiikille lisää!
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuulin varmalta taholta, että Veekasin kauppaan kuului, että lehden entiset omistajat lupasivat olla 10 vuotta kirjoittamatta hotrod-tyyppisistä jenkkiautoista, että v8 saa jatkaa monopooliasemassa. On se Fiskis kirjoittanut mobiilijuttujen lisäksi Kopteriinkin H-D-juttuja. Milloin Kimin juttuja saadaan luettavaksi!
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    On se kasi muuttanut senverran sisältöään, että on tainnu monopoliasema horjua?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Moi,

    Voisin ehkä löytää tähän tietoa jos asia on vielä ajankohtainen.. Että mitä ennen vuotta -65 ja ajalta 65-71 voisi löytyä kuviakin... hyvällä tuurilla =)

    T.Ohi kulkija =)) explorer1@suomi24.fi
     
  12. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Laitoin sulle nimetön pari päivää sitten postia,tuliko perille?
     
  13. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Ei ole vielä "explorerilta" vastausta kuulunut...
     
  14. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Hei tuntematon "explorer1" joko olet onkinut tietoja esille,aihe kiinnostaa edelleen :D
     
  15. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Ehkä jo 2008 saattaa olla toivoa :lol:
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Vaan tää melkein itelle päätynyt mut haaveeks jäänyt yksilö lie edelleen "teillä tietymättömillä", ainakin näin OD:n piirissä? Orggiskilvethän tässä oli AP-79 ja viimeiset tiettävät JZE-25. Onkohan kellään tästä uusia havaintoja onko jollain yhä projektina kun ei oo näkynyt missään :eek:
     
  17. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Se on Hollolassa projektina,keväällä/kesällä viimeksi kun omistajan kans olin puheilla niin sanoi auton olevan toivon mukaan ensi kesänä liikenteessä,oli silloin just maalattu ja kasaaminen aluillaan.
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno juttu että se viisysi on nyt sit palaamassa liikenteeseen. Eiköhän sen sit ens kesänä näe jossain tapahtumissakin, vaikka Lahden cruisingeissa :D
     
  19. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onpa nätti :D
    Meillä tosiaan tollanen viisysi on ollut jo pitkään koko perheen ykkössuosikki ja kokolailla varmaa on että sit kun malttaa luopua pikupista niin tollanen 2 dHT tulee taloon. Ainakin se on siinä vaiheessa etsintäkohde nro 1 :wink:
     

Kerro tästä muillekin!